ТОП5 на потенциалните бащи на бебето на Софи! (Маринова имала голям списък с мъже за неангажиращи връзки)

1950
30 Декември 2014, 14:04


Отговорът на въпроса „Кой е мистериозният баща на бебето на Софи Маринова?“ е също толкова любопитен, колкото този на „Кой е мистериозният политик, който взе за гадже Елена Кучкова“, узна HotArena.net.

 

Когато родните звезди спестяват истината, тогава възникват спекулациите. Ето кои имена се спрягаха като потенциални бащи на бебето на Софка, която реши да запази в тайна кой е истинският.

 

Първите предположения гласяха, че съмишленикът, в правенето на бебе на Маринова, е колегата й Тони Стораро. Отдавна се говореше, че те имат връзка, но доказателства липсваха, а и двамата отричаха до последно.

 

Имаше и версия, че продуцентът на ромската перла – Крум Крумов, е баща на детето й. Никой обаче не е забелязвал нетипична близост между тях, затова това роди и друго предположение – че двамата са се наговорили да й направят ПР и всъщност Софка не чака никакво бебе.

 

Третата спекулация набеди за „виновен“ приятел на певеца Фики Сторар – младеж на 21 години.

 

След това, според информация на бляскаво българско списание, певицата излизала с пернишки бизнесмен от ромски произход, който обичал да я глези. Дали пък той не й е „помогнал“ да осъществи мечтата й – да има втори наследник?

 

И последната версия гласи, че самата Софи Маринова изобщо не знае със сигурност, кой може да е бащата на бебето й. Певицата не крие, че обича да си създава неангажиращи авантюри. Такава е била и последната, която се случила в дискотека. Зложелатели твърдят, че дори ромската перла вече можела да се похвали със сериозен списък от мимолетни завоевания.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени