Топмодел реди пъзели благотворително

2431
21 Ноември 2011, 13:00


Топмоделът Гери Дончева организира благотворителна коктейл-изложба на пъзели.

 
Те са събирани от нея още от ранното й детство. Гери показа пъзели с различни картини, както можеха да се видят и такива с фосфорисциращи частици в тъмното, метални части, пъзели с миниатюрни частички, такива от лимитирани серии, от серии photomosaic, пъзели с кристали, триизмерни пъзели – сфери, кули, пирамиди, яйца, коледни топки дори и пъзел с две лица. 
 
 
Най-открояващ се бе пъзелът "Сватбата в Кана", първата Библейска сватба, който е с над 9 000 частици.
 
 
Благотворителната кауза, зад която Гери Дончева застана е в помощ на Александра от Добрич, която е болна от детска церебрална парализа и епилепсия. Александра се лекува успешно за втори път в Израел, а за нейното максимално подобряване е нужно и трето медикаментозно лечение. 
 
 
Някои от гостите на събитието също решиха да дарят свои пъзели за благородната кауза на изложбата. Сред гостите се откроиха бизнесдамата Ивана Скендерова,главният редактор на списание HELLO!България Станислав Дочев, топгримьорката Джули Ангелова, плеймейтката Златка Димитрова, мисис свят Румяна Маринова, риалити звездите Вяра, Надежда и Любов, моделката Жасмина Тошкова, Любо Ганев...
 
 
Събитието бе музикално допълнено от хитовите парчета на рап звездите Румънеца и Енчев. 
 
 
От благотворителния с най-големи пъзели си тръгнаха Ивана Скендерова, мис България Гергана Кочанова, която не присъстваше лично, а бе пратила човек, който от нейно име да наддава в търга.
 
 
Дончева пък избра два пъзела, най-големия и най-малкия, за Слави Трифонов, който също пожелал да се включи в благотворителната инициатива. 
 
 
Общата сума, която бе събрана за лечението на момиченцето е 7 777 лева.
 

Снимки ХАЙЛАЙФ

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
дфгдсфгсдгсд
преди 6 години
0
Кой ги пуска тези тризначки ! Затворете ки до живот в зоопарка и хората спокойно да ги замергат с огризки и ескременти ! ЩЕ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Колев
преди 6 години
0
Къде без тризначките...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени