Тормозят малката Ахинора от „Големите надежди“

1851
29 Март 2014, 13:35


Малката водеща на „Големите надежди“ Ахинора е подложена на невиждан тормоз, възмущават се зрители на предаването. Новото дете — чудо по цял ден зубри реплики, за да не отстъпва на водещия Драгомир Симеонов, дочу HotArena.net.


Момиченцето, което упорито отказва да каже годините си, по цял ден се подготвя за ролята си в ефир. Всеки ден, по няколко часа тя учи наизуст репликите си, с помощта на учители.


Въпреки че репликите не са сложи, за дете на 4-5 години сценарият се оказва голямо изпитание. А Ахинора толкова се тревожела как ще се справи, че дори ги повтаряла, след като работния й ден свърши.


Сериозни трудности момиченцето срещало със запомнянето на различните песни и участници. Още повече, че звездите се сменят всяка седмица, което я разстройвало.


Освен това ако си объркала репликите, Ахинора категорично отказвала да излезе на сцената. „Много е уморена, не й остават никакви силички“, тревожат се и родителите й.


Освен това момиченцето има за задача да раздава подаръците на участниците, а някои от пакетите са по-големи и от нея. Зрители, свидетели на случващото се извън ефир, се заканват да се обадят на държавните органи за закрила на детето, за да проверят регламентирано ли е участието на Ахинора, спрямо изискванията на закона за работещите деца на тази възраст.


Със сигурност необходимите документи са налице, но работното време на момиченцето определено превишава позволеното от закона, твърдят запознати, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
НИЯ
преди 4 години
0
Има нещо неестествено в това дете.Но понеже и двамата с Драго не стават за водещи-само два пъти съм гледала предаванито за не повече от 20 минути.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени