Тотален бойкот срещу Алисия! И Ивена напусна Ара (Разкри шокиращи факти за модната икона)

https://hotarena.net/pod-pricel/totalen-boikot-sreshtu-alisiia-i-ivena-napusna-ara HotArena.net
Тотален бойкот срещу Алисия! И Ивена напусна Ара (Разкри шокиращи факти за модната икона)

Редакторска плесница

 

Пълен бойкот срещу фолк певицата Алисия взриви музикалната компания Ара. След шумното напускане на Джина Стоева и разкритията, които направи за колежката си, поредният отцепник скандализира фолк средите.

 

Фолк певицата Ивена обяви напускането си и не скри, че една от причините е именно Алисия, узна HotArena.

 

„Изключително съм обидена.

 

Дълго време чаках нещата да се случат в Ара, проявих огромно търпение, но чашата преля след поредния номер от страна на продуцентите. Не искам да говоря за Алисия, за да не излезе, че с Джина сме се съюзили срещу нея, но не може една изпълнителка да се ползва с привилегии, а другите да сме втора цигулка“, оплака се Ивена в интервю за Signal.bg.

 

Тя разкри, че през цялото време Алисия е имала право да си изслушва предварително проектите, докато за другите изпълнители не е имало демо версии. Единствено модната икона е можела да подбира парчетата си и да прави корекции. Ивена недоумява защо колежката й трябва да се ползва с толкова привилегии и защо не може всички да са с равни права.

 

За некоректното отношение на колежката си, Ивена заговори още миналата година, когато се оплака, че

 

Алисия я е окрала.

 

„70% от клипа й е като моя клип, който снимах в банята на Фердинад в Банкя преди година и половина. Може би грешката не е нейна, а на режисьора. Много съм й обидена”, заяви Ивена.

 

Алисия също заснела проекта си в банята на Фердинанд, като единствената разлика била, че в клипа на Алисия има четири танцьорки, а в този на Ивена – две.

 

Припомняме, че Джина Стоева също се оплака, че бившата на Ники Михайлов й отмъкнала хит под носа. Продуцентите обещали на Джина да направи дует с Тони Стораро, а дали възможност първо на Алисия.

 

Съвпаденията явно стават твърде много…

 

Стела Йорданова

 

53 Коментара

jenn

преди 8 години

Да обвини и Young BB Young, че си снимаха там клип, а?

Коментирай

Мария

преди 8 години

Звездата в музикалната компания е Алисия, може да не им харесва, може да се дразнят, но това е истината. Ако има някакви привилегии - тя си ги е извоювала с работа. Джина Стоева и Ивена правят бози откакто се помня и сега най-после си намериха оправдание за некадърността. В България по принцип страдалците, на които все някой друг им е виновен, са си много на почит. Така и тези двете сега хванаха последния влак.

Коментирай

преди 8 години

Защо ми се струва, че вече знайни и незнайни певачки си правят ПР на гърба на Алисия само и само да се чуе името им!?! Ами очевАдно е, че тя издържа цялата фирма доще едно -две имена, между които не са въпросната от по-горе и Дж. Стоева. Нормално е да се ползва с привилегии, а останалите се оплакват за собствените си неуспехи и невъзможности, и липса на талант, без да погледнат нещата обективно, а по български- другите са ми виновни. Ако въпросните две бяха добри певици, сигурно ще сме ги чували или дори друга музикална компания щеше да се опита да ги вземе, но за толкова години- нито едното, нито другото! П.С. Нека сега двете кретенчета, които пишат за ,, баба Ася от Вакарел" нападат с неграмотните си писания!

Коментирай

gg

преди 8 години

Звездата е тази, която продуцентите решат да направя звезда. Тези неща се решават на 90 % от тях и в много малка степен от публиката.

Коментирай

щ

преди 8 години

Обожавам песните на Алисия, защото има много готини мелодии, модерни, обаче по сложност за пеене са като детски песнички, а при Слави я чухме как грачеше и не можеше елементарни височини в песните да вземе. Звездата на Ара е тази, която продуцентите решат да лансират най-много. Ако имаше еднакво отношение към всички, сигурно пак тя щеше да е първа, но ако не бяха давали чак такава преднина на нея, вероятно другите нямаше да са чак толкова назад, колкото сега се подигравате, че са, защото не можете да се усетите че всичко е въпрос на маркетинг, скандали и кой в повече интимни връзки с известни мъже и скандали се забърква. Елементарно е, но нямате капацитета и толкова да проумеете.

Коментирай

pppp

преди 8 години

Всеки ден влизaм тук,зa дa се възхищaвaм нa високото ти интелектуaлно ниво и големият ти потенциaл и кaпaцитет( жaлко,че го рaзвивaш сaмо тук) .Всестрaнно рaзвитa личност,рaзбирaш и знaеш всичко.

Коментирай

Maria

преди 8 години

KOGATO VI KAZVAM CHE ALISIA E DOLNA KURVA VIE NE MI VQRVATE

Коментирай

до pppp

преди 8 години

И той/тя като теб. А ти и да пишеш дори не знаеш. Само злоба, неграмотност и тъпи мнения ръсиш. :) Явно си на силна дрога, щом ти се привижда чак и частният живот на хората от коментар в интернет, в който дори не говорят за себе си.

Коментирай

pppp

преди 8 години

Именно точно тaкa е!Коя съм aз че дa оспорвaм мнението нa нaй-компетентните хорa.Мaрселa нямa дa е лошо дa смените плочaтa,не ви ли омрaзнa товa "a ти и дa пишеш дори незнaеш"

Коментирай

преди 8 години

1. Първо пиши на КИРИЛИЦА, а не на лайняница!!!! 2. Покажи факти и реални доказателства, че е такава, каквато я наричаш! И на теб ти се е случвало да приемеш подарък от епизодичен мъж. После връщаш ли го? Това прави ли те курва? Щото иначе всички сме такива. И като говорим за най-древната професия, Гнило само знае как най- добре да я упражнява:)

Коментирай

Бебо

преди 8 години

Алисия е добра певица. Това, че продуцентите помагат в първенството може да е истина, но никой продуцент няма да заложи и да си харчи парите за посредствени певици.

Коментирай

Niko

преди 8 години

В цял свят всеки един изпълнител има СВОЙ СОБСТВЕН продуцент, който се занимава само и единстнено сэс съответния изпълнител. Тук обаче един продуцент продуцира и се занимава с 30 изпълнителя. Ето това е проблема и затова нямяме истински звезди. Ивена и Джина да си намерят по един продуцент, добъл PR, и нещата им ще потръгнат. Когото един цял екип се грижи за теб и ти осигурява всичко, от което имаш нужда няма как да нямаш успешна кариера.Докато монополяла в мудиката не падне, много още ще напускат...

Коментирай

Д

преди 8 години

Няма какво да се лъжем имената в АРА са единствено Емануела и Алисия! Останалите 5 изпълнителя на кръст, които никой не ги е чувал само драпат за слава. Същият скандал можеше да бъде и на гърба на Емануела. Но от Хотарена обожоват да изкарват скандалите около Алисия грандиозни и видиш ли как нещата се разплитали. Не смятам че Джина Стоева обвини Алисия, а по-скоро продуцентите си! Всичко това е просто раздухване на нещата и видиш ли голямата драма. Алисия била изгонила цялата фирма. Ако от фирмата държаха на тези двете дружки, щяха да намерят начин да ги задържат! Точно Алисия не ги е погнала да ги гони!!

Коментирай

Д

преди 8 години

Това не е вярно. Има продуцентски компании със стотици изпълнители всяка. Звездите там имат собствен мениджър, което е напълно различно. Мениджърът отговаря за ПР, участия, интервюта и т.н. Продуцентът се грижи за творчеството.

Коментирай

До gg

преди 8 години

Gg, прав/а си на 1000%, но за да реши въпросният продуцент се изисква и отсрещната страна, т. е певица да има някакви данни! Нещо, с което нито Дж. Стоева, нито Ивена блестят. В техния случай са пари на вятъра въпросните инвестиции. Пайнер подготвяха Галена за ЗвиздЪ още от 2005, но видяха в нея, че е себеотдадена, дисциплинирана и готова на крайности, въпреки липса на добри гласови данни. Явно и при Алисия изборът е на 100, защото поне се чу име на изпълнител извън Пайнер!

Коментирай

:D

преди 8 години

Щом ще си измисляме имена една на друга, аз ще ти викам Пенка. Както са ти казали, не знам защо си решила, че по коментар на човек от нета, знаеш и детайли за живота му, че чак и името ми си вярваш, че знаеш. Ти нали уж имаш много къде да се изявяваш/излагаш? Какво си коментирала тук 10 пъти след мен? :D Хайде говори си, че някои от нас имат работа и живот, пък ти си пръскай плюнки тук колкото си щеш. Вземи хвърли едни карти сега да видиш на Бебо баща му дали има проблеми с бъбреците. хаха

Коментирай

abeeeeeeeeee.....

преди 8 години

Sladur,neznam kakva si,jena ili moma......ama qvno si qko kuha. Egati rechnika,egati izkazvaneto.Ti poznavash li lichno Alisiq.ta si pozvolqvash takiva obidi_?Ta i da q poznavash..........egati jenite ima.........lele

Коментирай

преди 8 години

Защо триете коментари хотЛайна? Вече 2 изчезнаха!

Коментирай

..

преди 8 години

Никой не трие коментари

Коментирай

pppp

преди 8 години

Гледaм,че и нa теб ти се привиждaт рaзни нещa и с дрогaтa явно си нa ти,щом рaзбирaш, коя е силнa,коя не,aз не могa дa се похвaля с компетентно мнение относно тaзи темa.Освен товa,aз отговорих нa коментaрa нa "щ",a не нa твоя,тaкa че aко не сте едно и също лице,не рaзбирaм,зaщо звъниш,без дa те нaтискaт.

Коментирай

Истина

преди 8 години

Можете ли да отречете, че Алисия е любовница на Касъмов? Отговорът е НЕ, защото всички, абсолютно всички знаят, че е курвата на Ара. Спи с дъртака, а той й дава да прави, каквото си иска и най-смешното е, че не се и срамува от това. Всички знаят за дъртия й закрилник, а тя се прави че е много вървежна и готина. Ясно е, че когато се набляга на един изпълнител, дават му се хубавите песни и текстове, снимат се хубави клипове ще е едно от водещите лица в поп фолка. Коя друга се набляга толкова много на нея? Не за упреквам Алисия, намерила е начин да пробие, но после не ми обяснявайте, колко са зле другите. Това че не си продават телата на продуцентите и не "работят" допълнително за успеха си не ги прави некадърни и ги вбесява, че една курва успява в легнало положение.

Коментирай

трият

преди 8 години

И не мен са ми трили!Трият,трият!

Коментирай

една

преди 8 години

Ще дам само пример с Елена Паришева,която също роди от футболист и то в пика на кариерата си,и с много повече хитове от Алисия.Ами седна си жената при мъжа,спря участия,гледа си семейството ,сега и друго детенце ще си имат.А Алисия роди ,остави Валери сам в чужбина и се прибра с детето да си подновява участията.Е, питам -от какъв зор?Работохоличка,кариеристка или от любов към Виктор,с който беше разделена,милата!Май последното и е имало защо-превзе цяла музикална компания и е еднолична шефка в сянка.Кариерата и е на 6 ,но младите момчета що така и бягат?Ами светва и червената лампа в един момент и разбират,че Алисия си има мъж,който изцяло се грижи за нея, направи я звезда и и пълни джобчето,както и неговото собствено.Иначе орева света ,че и избягал Валери,ама за Виктор нито дума.Е ,разбра се накрая,къде е заровено кучето.Жалко за прецаканите кариери на десетина колежки и колеги,но за това на Алисия едва ли и дреме!Дано има отплата за това ,което е причинила на други,за да е добре тя!

Коментирай

123

преди 8 години

Сигурно цял чaс си писaлa този ромaн,и в крaйнa сметкa не кaзвaш нищо съществено,просто твой рaзмишления породени от фaктa,че не хaресвaш Aлисия.

Коментирай

Petq

преди 8 години

AKO NE BESHE SKANDALA I S NIKOLETA LOZANOVA NA TAZI VAKARELSKA TINQ NQMASHE DA I ZNAE TOLKOVA USTATA.BOKLUK MRUSEN SPI S VIKTOR.K. I VSICHKI GO ZNAEM TOVA.

Коментирай

До Една

преди 8 години

А Тони Стораро и Емануела дали спят с Касъмов, щот и те се водят звезди на компанията?

Коментирай

преди 8 години

Ми може жената, спи! Значи има данни;) Ти що толкова лично го приемаш? Тя Гнило не е ли спала с 200- 300 да се чуе името й? М/другото, чувала ли си за кирилица? Това дето го учите в училище, откъдето явно ти бягаш и ти куца правописа?

Коментирай

айдееееееееееееееееееее

преди 8 години

Ауууууууууууу тия тук не спят само чакат нещо за Алисия и започва велико драсакане чак дрискане и преувеличаване ахахаахах. Айде пък аз да ви кажа, нито едната, нито другата става, колко хита имат и колко хита има Алисия, колко са популярни и колко е Алисия, просто не може да става и дума за сравнения, нормално е компанията да предпочита Алисия, те имат файда от нея, тя е професионалист, хората я слушат и обичат, всяка нейна песен става хит, другите две честно ама с клизма се задържат вече толкова време на музикалния пазар. И айде стига щото всички от БТВ трябва да си тръгнат като знаем какво отношение имат към "колежката си "Лозанова, слагам кавичи защото дори се срамуват да я наричат колежка, и това не е някаква тайна , но никой не мърда от мястото си защо, ами защото само и се подиграват, подшушукват я, и си гледат работата те са професионалисти, хора с образование и знаят че там им е мястото, а тия двете Алисия им виновна, че вече никой не ги отразява и не ги слуша. Айдееееееееее, кривите космонавти, космоса им виновен. Ако толкова струват АРА ще се опита да ги задържи, ако не значи не стават.

Коментирай

ж

преди 8 години

Кaквa злобa,кaкво чудо!!Ти лично зaсегнaтa ли си с нещо от Aлисия ?Кой сте тези всички,дето знaете,че Aлисия спи с Кaсъмов?Дa не би и ти дa имaш мерaци към Виктор К,?

Коментирай

DARIA

преди 8 години

TAQ KURVA ZASHTO NE SI ORIZNAE CHE E LUBOVNICA NA KASUMOV,BE? BOKLUK VAKARELSKI SUSHTATA MURSHA KATO BRATQTA SI KOITO MI DULJAT PARI.DVAMATA SOPOLI IVKO I DANKO VAKARELSKIIIII

Коментирай

преди 8 години

Дария, ако ти дължаха на ТЕБ точно пари, нямаше да си тук и да пишеш по форумите. Айде бягай да си пишеш домашните, че утре си първа смяна!

Коментирай

една

преди 8 години

Ами Емануела доста време спа със сина на Виктор и тогава направи най-големите си хитове,сега и тя е в девета глуха.А стораро е мъж все пак,Виктор не спи с мъже ,само с Ася!

Коментирай

До Една!

преди 8 години

Понеже днес съм на кеф да пиша и ЩЕ пиша:) Ах, момиче Една, не е достатъчно само да пееш/свириш в леглото, искат се и други работи, за да реши една фирма да заложи Точно на теб, а не на някой друг! Както някой по- долу е писал, 90% коя ще е флангман на фирмата се решава от собственика, ама то не става само с визия, като на Дж. Стоева дет не е чувала, че свърши времето на мутрите или на горната, дет си мисли че с едни гумени цици кариера ще направи. Алисия за разлика от много други е УМНА и може да оцелява без скандали. Тези писания й идват само + за нея. То по твойта логика Митко Пайнера трябва да спи с поне 5-6 певици, плюс омъжените за милионери вече! Разбирам те, че не харесваш Алисия, и аз не я слушам, но като поведение нека признаем, че е далеч от курвенските изцепки на много колежки! Друга работа, че в този сайт нещата се представят грешно!

Коментирай

1985

преди 8 години

алисия е едно долно джудже !!!

Коментирай

Tanq Varna

преди 8 години

Georgi SToev si napisa choveka,che Asq Doucheva si e kurva i che spi s mangali po Vakarel.Ako beshe mnogo stoka sega da ima do sebe si zdravo semeistvo,dobur bashta i da bude istinski obichana.Tq kakvo ima?! Dete bez bashta i ot futbolist na futbolist koito dori nqmat chuvstva kum neq.Ako Mihailov e obichashe do sega da ima brak i dete ot neq.Bojinov se osuzna oshte predi 5 godini i nabi shuta v guza i si e prati obratno v Vakarelskata tuhlena kushta!Vsichki kolejki nemgat da e ponasqt i edva li lujat che spi s Viktor

Коментирай

до Дария

преди 8 години

С този "език" на който пишеш дълбоко се съмнявам да си на повече от 12 и да имаш повече от 3-и лева в джоба....

Коментирай

lili

преди 8 години

DOVIJDANE DOVIJDANE DOVIJDANE --kakto kazva edna publika

Коментирай

И

преди 8 години

колко много са съвпаденията? Че Стораро не се заитерисовал от общия клип с Джена-Алисия виновна. Че режисьорът избрал същата сграда като при Ивена-Алисия виновна.А това за изслушването на демо-версиите направо разбива.

Коментирай

polemski

преди 8 години

Значи чета тук-таме, че видите ли можела Алисия да се ебе, затова и вървяло, другите като не можели да си стоят в миша дупка. Ето видите ли леля ви Ася учи цели поколения как се прави кариера и се става звезда (без каквито и да било качества, като не броим креватните). Предлагам да и сменят псевдонима на Вагиналисия, по ще и отива. Разврат, перверзия и пошлост лъха от тази жена. Колегите и я мразят, мъжете не я желаят, няма здраво семейство, приятелите и са еднодневка, обсебена е от Николета, ебе се с един дъртак за пари и слава. Сама се е наказала като си е избрала този начин на живот.

Коментирай

eli

преди 8 години

zavistlivi kuchki,okrala g bila..moje da i dishate prahta na Ali...

Коментирай

мдаааа

преди 8 години

ХотЛайнена не си приписвайте вашите думи на тези на уж колежките. Дуетаната песен на Алсия няма нищо общо с незлязлата дуетна песен на Джина и Стораро. Това са две различни песни. Недоволството на Джина е защо на Алисия песента излиза преди нейния дует. Ами нека сама си отговори. А тази дето дори не сме чували за нея- Ивена ли е каква ли е... Много сходни клипове по света са правени, ако тръгнат да се обвиняват един друг ще настане апокалипсис. И не може да кажете кой ще командва парада. Когато си сформирате собствена компания и имате певици предпочитайте си шкарта, който не ви носи печалба пред тези които хората ги харесва , слушат и уважават. Песните и феновете определят известността. Тези и трите са за зад борда...С нищо не могат да се мерят с Алисия. Успех и пожелавам и нагоре!

Коментирай

хе хе хе

преди 8 години

Ако тръгнем да броим кой повече се е е*бал Емануела § Сие са за Оскари. И това е най-тъпото, което може да се прочете тук, след като няма смислени и аргументирани коментари. Да не би случайно да искаш да ми кажеш, че Николета е тази от която трябва да се поучат подрастващите? Боже, опази! Пожелавам го на децата ти, ако не, на внуците ти! Простотияяяяяяя до шия!

Коментирай

ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО

преди 8 години

НА КРИВ Х*Й И КОЗИНАТА МУ ПРЕЧИ! НА КРИВА РАКЕТА И КОСМОСА И ПРЕЧИ! Е, НЕКА ПО-БЪРЗО ДА ОСВОБОЖДАВАТ МЕСТАТА В АРА МЮЗИК. ЧАКАТ МЛАДИ, СВЕЖИ ПОПЪЛНЕНИЯ С ГЛАСОВИ ДАННИ! И КАКТО СЕ КАЗВА, ВМЕСТО ДА И ИЗВАДЯТ ОЧИТЕ И ИЗПИСАХА ВЕЖДИ! ДЕРЗАЙ, АЛИСИЯ!

Коментирай

Дани

преди 8 години

Излез от матрицата! Нито я е пратил във вакарел, защото Алисия и родителите си живеят в София. Тя там е учила и завършила образованията си. Испанска гимназия, СУ, Климент Охридски" и за сведение на незнаещите в момента следва италиански колеж. Кой на кого би шута се видя преди седмици, на тази която им развали семейството. И тя добро няма да види. А Божинов е в прекрасни отношения с Алисия, благодарение на точно това осъзнаване , за което ти говориш. В страницата му е нейния профил , всеки може да го види. Колкото до твоите коментари, те са отражение на теб самата. Те са твоите квалификации и лого!

Коментирай

да, ама не

преди 8 години

Аверче, ти си от Варна, колкото аз съм от Париж. Но, че си смешна е повече от очевидно.

Коментирай

da, ama NE

преди 8 години

Аверче, ти си от Варна , колкото аз съм от Париж. Но,по-важното е излез от Матрицата, че си много смешна. Божинов би дузпата и на Николета, сигурно Алисия е виновна. Ха ха аааа. А, алисия никога не се е връщала във Вакарел по простата причина, че тя и родителите и които са от там от много малка живее и учила в София. Завършва испанска гимназия, СУ "Климент Охридски" и за сведение на непросветените в момента следва италиански колеж за мода и изкуства. Когато ти постигнеш нейните успехи, се изправи срещу нея. Тук си лай колкото искаш, така си избиваш неуспешния живот и комплекси. Жалки отрепки!

Коментирай

da ama ne

преди 8 години

Аверче, ти си от Варна , колкото аз съм от Париж. Но,по-важното е излез от Матрицата, че си много смешна. Божинов би дузпата и на Николета, сигурно Алисия е виновна. Ха ха аааа. А, алисия никога не се е връщала във Вакарел по простата причина, че тя и родителите и които са от там от много малка живее и учила в София. Завършва испанска гимназия, СУ "Климент Охридски" и за сведение на непросветените в момента следва италиански колеж за мода и изкуства. Когато ти постигнеш нейните успехи, се изправи срещу нея. Тук си лай колкото искаш, така си избиваш неуспешния живот и комплекси. Жалки отрепки!

Коментирай

da ama ne

преди 8 години

Аверче, ти си от Варна , колкото аз съм от Париж. Но,по-важното е излез от Матрицата, че си много смешна. Божинов би дузпата и на Николета, сигурно Алисия е виновна. Ха ха аааа. А, алисия никога не се е връщала във Вакарел по простата причина, че тя и родителите и които са от там от много малка живее и учила в София. Завършва испанска гимназия, СУ "Климент Охридски" и за сведение на непросветените в момента следва италиански колеж за мода и изкуства. Когато ти постигнеш нейните успехи, се изправи срещу нея. Тук си лай колкото искаш, така си избиваш неуспешния живот и комплекси. Жалки отрепки!

Коментирай

ихуууууу

преди 8 години

Добре, че беше Алисия да чуят хората за вас- нещастници! Трябва краката и да целувате! И по-бързо изчезвайте в гори Тилилейски!

Коментирай

da, ama ne

преди 8 години

Аверче, ти си от Варна , колкото аз съм от Париж. Но,по-важното е излез от Матрицата, че си много смешна. Божинов би дузпата и на Николета, сигурно Алисия е виновна. Ха ха аааа. А, алисия никога не се е връщала във Вакарел по простата причина, че тя и родителите и които са от там от много малка живее и учила в София. Завършва испанска гимназия, СУ "Климент Охридски" и за сведение на непросветените в момента следва италиански колеж за мода и изкуства. Когато ти постигнеш нейните успехи, се изправи срещу нея. Тук си лай колкото искаш, така си избиваш неуспешния живот и комплекси. Жалки отрепки!

Коментирай

Прав е Ницше!

преди 8 години

Завистливите хора често осъждат това, което не умеят, и критикуват нивото, което никога няма да достигнат. Мило и красиво момиче, какъвто и бойкот да правят"Вола рита, но пръстта му пада върху гърба". Продължавай напред и нагоре!

Коментирай

Istina

преди 8 години

Milo momiche? Vie ot koq planeta pristigate, che mai ste zakusneli s ima/ nqma 10 godini, alisia ne e momiche ot pone 10 godini, momiche se kazva na jena do 23-24 godina, alisia veche spada v grafata-lelichki, kakuchki, lelkata i t.n. A shte se otnasq do "milo" momiche i tuk neshto ne e kakto trqbva, alisia ne e bila nikoga mila, vsichko drugo, no ne i mila. Tq e intrigantka, podla, zlobna, usoina, studena, otmustitelna i zavidliva. Taka che izpolzvaite dumite "milo momiche" za nqkoe drugo naistina milo momiche ili pone pishete za nqkoi, koito poznavate lichno, a ne samo ot klipchetata i snimchicite.

Коментирай

твоята истина

преди 8 години

Сметка ли ми държите, дали я познавам или не и как ще се обръщам към нея? Много ми е интересно , как точно вие разбрахте, че е студена и усойна - другите епитети не ме интересуват? Те са си ваши определения! Най-вероятно продиктувани от същото онова чувство, което таите в себе си и което видимо ви разяжда! Дали, изобщо знаете смисъла на тези думи ? Много се съмнявам! Факт! И каквото и да си драскате тук до безпаметност , повече , дори няма да ви отразя!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.