ТОТАЛЕН ПЛЕЙБОЙ! С ЕРОТИЧНИТЕ си ИЗПЪЛНЕНИЯ Орлин Павлов стана ФАВОРИТ на ЖЕНСКАТА АУДИТОРИЯ! ВИЖТЕ!

4225
05 Ноември 2012, 15:35


Фигурата на плейбой и змеят в гащите на певеца оставиха всички със зяпнали усти!

 

Чаровникът Орлин Павлов направо удари десятката с новата мисия във ВИП- Брадър. Певецът стана безспорен фаворит не само на дамите в Къщата, но и на женската аудитория пред екрана.

 

Едва ли някой ще забрави еротичните гимнастически изпълнения на съквартиранта Орлин Павлов по време на Олимпийската мисия. Освен че показа завидни акробатически умения, Павлов обра погледите на всички с мъжкото си достойнство. Облечен в оранжево плътно прилепнало трико, певецът демонстрира на всички размера на члена си и буквално остави дамите без дъх.Никой не е предполагал, че брадърът Орлин крие такъв змей в гащите.... Но красавецът не задоволи само с това ненаситните женски погледи. Докато изпълняваше eла стойка, талантливият певец показа на всички с*кси оформеното си д*пе. При тази разтърсващата гледка нежните създания в Къщата тотално се опияниха и в един момент се чудиха къде да гледат.

 

Със с*кси еротичните си изпълнения певецът Орлин Павлов безспорно стана фаворит в Къщата на ВИП- Брадър и моментално си спечели още фенки. Освен това Орлин се превърна и в тотален с*кс символ за всяка една дама, гледала еротичните кадри. А мъжката част от зрителите определено му завидя за размера на ясно очертаващия се змей под трикото!

Източник: http://kliuki.bg
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени