Това е положението! Николета става плеймейтка на века?

https://hotarena.net/laifstail/tova-e-polojenieto-nikoleta-stava-pleimeitka-na-veka HotArena.net
Това е положението! Николета става плеймейтка на века?
Мощна война, по-старша от мутренската е на път да разтърси София. По повод 15-годишнината от издаването на списание „Плейбой“ у нас, в момента тече конкурс за 15-те най-влиятелни плеймейтки, научи HotArena.

Победителката ще бъде обявена за плеймейтка на века. Гласуването става онлайн и е напълно достъпно за всеки желаещ до 11 май. Състезанието доведе до истерия хубавиците, печелили титлата, която е повод и за безброй подигравки, защото с нея често са окичени силиконки, които не знаят буквите от азбуката. Тъкмо поради тази причина преди време се появи понятието Държавата на Златките, което и до днес е най-лаконичното определение за възхода на момичетата, които не работят нищо.

За много от емблематичните победителки в конкурса „Плеймейт“ обаче награждаването е въпрос на живот и смърт. Според проучване на „Галерия“ става ясно, че безспорна победителка в състезанието ще бъде Николета Лозанова, която е една от най-коментираните жени в България, а и продължава да се изявява като телевизионна водеща.

Битката за второто и третото място обаче ще бъде кървава. Жури от 50 ценители на женската красота е направило предварително отсяване на 50-те плеймейтки, за които може да се гласува. Победителките ще бъдат обявени на купон, на който официално ще се чества 15-ата годишнина на списание „Плейбой“.

24 Коментара

Тодор П

преди 6 години

Бухахахахахахахаха падааааммм!

Коментирай

DBB

преди 6 години

Hotarena имате грешка в заглавието. Предполагам сте искали да напишете "Николета става проститутка на века" ;)

Коментирай

ani

преди 6 години

otvratitelno grozno sa6testvo!

Коментирай

Петкан

преди 6 години

Никсан, нали знаеш,че Алекс Арабаджиева е любимата кандидат - снаха на Б.Михайлов ,заради която те нарекоха трабант и вече е свободна ?? Няма спокоен живот за теб, все трепериш и злобееш, че някоя по- добра от теб може да ти вземе мъжете! Това живот ли е ?

Коментирай

Анна

преди 6 години

Това е положението,Николета става принцесата в царството на слепите като едноока,знаете я поговорката!Положението Хотарена е такова:жена с ниско самочувствие и нисък ръст,след неуспешни напъни за моделстване,нереализация на силиконовите си дини,които на запад са символ на лош вкус или мастектомия,вследствие рак,а в България символ на лоботомия и имагинерен успех,става първа след конкуренция като Златка,Моника,Гани,Халити...и други носители на венерически заболявания и умствен упадък!'Ай чИстито!Пускам сАлза от умиление!

Коментирай

V1

преди 6 години

ПРАСЕНЦЕТО ПЕЕВСКИ ПАК ТРЯБВА ДА СЕ БЪРКА ЗА КИНТИ.ЗА ДА ИЗЛЕКУВА БОЛНИТЕ АМБИЦИИ НА ЕДНА СПЕРМОЯДКА. ЖАЛКА ИСТОРИЯ .

Коментирай

ШИ ШИ

преди 6 години

perukane i ti se brakni.stiga samo AZ

Коментирай

Таня

преди 6 години

Златка Райкова, Мария Цветкова, та дори Кучкова, и Капчикова са много по-привлекателни и не с онази пошла голота и натрапване на задници и цици всеки ден. А Никлузета ако има конкурс на най-досадна и нахална популярна личност ще спечели със 100% пред останалите.

Коментирай

Uphero

преди 6 години

Голяма постижение ! Трагедияяяя!!!

Коментирай

Хахахах

преди 6 години

Бабата ли ще коронясват пак хахахах

Коментирай

Лона

преди 6 години

Алоо Николетче, няма ли кой да ти набоцка набръчканото чело? Все пак си телевизионно лице, с тази напреднала медицина има решение за този така неприятен проблем. Хем те снимат отдалече ,но въпреки това челото така гадно се набива на очи , като гърба на бебе шарпей

Коментирай

Melli

преди 6 години

Комерсиалнита помия залива бедия българин от всички медии, колкото по-пошло, толкова по-добре. Измислени конкурси, измислени красавици, безумни титли. Духовна бедност, скука и тъга. Николета Лозанова - образът облещил вулгарно оперирани балони, зинал с подута уста и премрежил тъп поглед натежал от китайски мигли, които се опитва да рекламира дори! Давай, извади последните два лева от джоба на някое девойче, дето ти се възхищава, помогни му да заприлича на теб и да мечтае за приказния ти живот! И мис планета на хилядолетието да те направят богатите чичковци за които си играчка, пак ще си тревожна заради конкуренцията, завистлива, отмъстителна, неспособна да усетиш истинския живот, защото всеки миг позираш и трепериш как изглеждаш. Факта,че все се приправяш и с операции и с Фотошоп значи, че си наясно, че лъжеш и себе си и другите. Фалшива красавицо с космически амбиции. Носи си гордо короната! Ха! Той българина и това търпи, но не пасе трева.

Коментирай

Ели

преди 6 години

Мнооооого отдавна не съм чела по-обективно и умно написано мнение ! Категорично съгласна с всичко написано !!!!!

Коментирай

Hahaha

преди 6 години

Hahahaha, iskame snimki ot samoto sabitie predi godini na koeto tova bezumie be6e koronovano za mispleipatka. Posle slojete snimki na dosta po dobre izglrjda6tite Zlatka i Ku4kova . Lelka Nikoletka pak se izcepi.

Коментирай

baj xui

преди 6 години

николета става проститутката на века- това е положението

Коментирай

devil

преди 6 години

..и топ курва на България!!! Това е положението :D

Коментирай

AAAAAAAAAAAHHAHHAHHHA

преди 6 години

AHAHHAHAHAHA AHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHHA AHAHAHHAHAHHA NEEEEEEEE HAHAHA TAQ PAK SE KORONOVA, PSIHI4NO BOLA JENA I TUK VE4E NE E SME6NO A TRAGI4NO.........

Коментирай

Най-досадната и нагла плеймейта е тая офца проста

преди 6 години

"Босна и Херцеговина: Безмилостно уволниха тв водеща, защото работела допълнително като проститутка." А тук кога? Проститутката дето тъпкачите й я пробутаха в БТВ да се чекне и пелтечи. Срам БТВ!!! Ще ми цензурирате Слави, пък ще ми показвате това лайно. Ай сиктир!

Коментирай

МАРИ

преди 6 години

Слави го гонят ,а търпят това пошло некадърие грозно подпухнало от силикони несъръзмерно малоумно заекващо същество.СРАМ ЗА БТВ!

Коментирай

Anton

преди 6 години

А таса ВТВ изгонете Слави изгонете Васил и всички кадърни журналисти!Оставете николета да я гледат хората как заеква и да тъпеят.Нали това целехте затъпяване и опростачване на нацията.

Коментирай

maia ryseva

преди 6 години

glyposti...tia e nai tapia boklyk...na sweta.....lydi li ste...4e ni zanimawate s towa bezmoza4no nedoymenie....

Коментирай

Deni

преди 6 години

Страхотен коментар, браво!

Коментирай

hahah

преди 6 години

Pa taka triabva ,da izberat nai typata mezdu typite!!!

Коментирай

Ррр

преди 6 години

Защо на всички Снимки си прави устата на кокоше дупе

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.