Това е тялото, което Ники Михайлов изпусна! Вижте ВСИЧКИ ГОРЕЩИ снимки на Алисия накуп!

https://hotarena.net/intimno/tova-e-tialoto-koeto-niki-mihailov-izpusna-vijte-vsichki-goreshti-snimki-na-alisiia-nakup HotArena.net
Това е тялото, което Ники Михайлов изпусна! Вижте ВСИЧКИ ГОРЕЩИ снимки на Алисия накуп!

Ники Михайлов се раздели с Алисия след 4 години връзка, а фенове го питат къде му беше умът да зареже такова знойно парче.

 

Почитатели на изпълнителката от десетилетие въздишат по пищните й прелести и перфектно тяло, което присъства всяка нощ в мокрите им сънища, пише HotZona.bg.

 

Изпълнителката рядко се показва без дрехи, но когато го направи, снимките й обират овациите в нета. А топлес фотосесиите й се оказват в колекциите на най-запалените й фенове.

 

В последните месеци изпълнителката на няколко пъти се поддаде на провокацията и демонстрира шеметно тяло. Резултатът събра десетки комплименти, а хиляди мъже завиждаха на Ники Михайлов за знойното му гадже.

 

Горещите снимки на Алисия можете да видите ТУК.

10 Коментара

до Николета циганската курва долна

преди 9 години

Хем да пишете за Алисия, че тя днес е на гребена на вълната току-виж малко посещения на сайта да натрупате, хем поръчка на Никлозета - " какво изпусна Н.М" и подбрани разбираш ли само снимки на които Алисия не е излязла много добре и такива от преди 10 години на които Валери Божинов си е бил чек*и, хем уж малко и да се хареса на феновете на Алисия, тази уж хвалебствена статия. общо взето и гъза не бих си избърсал с нея.

Коментирай

pppp

преди 9 години

Mnogo hubav komentar i az se chudq za snimkite kak taka,kato denonoshtno plahovete ot hotarenata rovqt po profilite v socialnite mreji na izvestnite hora sa publikuvali predimno stari snimki na Alisiq,pak si lichat ot kilometri tezi plateni draskachi

Коментирай

ех

преди 9 години

Изпусна да, ама и Валери я изпусна. Ники не е глупав мъж, със сигурност причината да се разделят не е в жена ;) и скоро пак ще са заедно.

Коментирай

Виктория Маринова

преди 9 години

Това са снимки от преди 10 години...Видяхте ли я в Шоуто на Слави?

Коментирай

Иво

преди 9 години

Селска курва.С тия надути балони,голяма е отврат.

Коментирай

Самуил

преди 9 години

Видяхме я да. Защо? Прекрасна е! Някъде другаде да попиташ да не би да сме я виждали, виждали сме я, и когато я виждаме на живо не се питаме ама това тя ли е, защото си е красива и секси и на живо, без фотошоп и 3 тона грим, за разлика от другата любимката на Хотлайнена Лайнянова (Лозанова) онова нещо вече е друга работа, тя е неузнаваема в действителност, няма нищо, ама нищо общо със снимките които подхвърля. Може да чуете реплики зад гърба и от сорта ама верно ли е тя бе ..хахахаха, представете си я как изглежда на живо..а, Божинов най добре може да каже жена му как изглежда като си свали изкуствената грива, махне изкуствените мигли, килата грим, без фотошоп.. преставям си гледката просто страшна хаха.

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 9 години

BASI ZLOBARITE STE.....KRASIWA I YMNA E ALISIA...I NE E DOSADNA I NAXALNA KATO ONIA TRAWESTIT...NIKOLETA

Коментирай

em0

преди 9 години

Какъв крокозъбел. Грозна, евтина, перверзна. Брррр ще повърна.

Коментирай

GALA

преди 9 години

ne gre6i6 i laje6

Коментирай

GALA

преди 9 години

opa................................ izpusna se

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.