Това хубавата Нели ли е? (Красивата жена на Косъма повехна)

5697
02 Октомври 2013, 15:00


Водещата Нели Анастасова лъсна състарена на екран. Чаровницата е неузнаваема, след като напоследък се появява с изпито лице, съсухрена и състарена, видя HotArena.net.

 

Годините вече са започнали да личат на красавицата, която с външния си вид предизвикваше горестни въздишки само допреди няколко месеца, коментират със съжаление зрителите на Нова телевизия.

 

Мнозина се чудят как бившата любовница на Иво Карамански така се е преобразила. „Изглежда доста повехнала. Може би е време да слезе от екран”, пишат зрители в социалната мрежа.

 

Самата Нели още миналата година осъзна, че телевизията е до време. Затова реши да придобие професия отсега и се записа да следва интериор и дизайн в частен колеж по мода.

 

За първата година на обучението си в дипломата си половинката на актьора Александър Сано, по-известен като Косъма от „Под прикритие”, има само две петици на фона на пълен отличен успех. Бившата гимнастичка ще се поти над уроците поне още година и ако реши, ще продължи обучението си в университет.

 

„Интериорът ми е страст от много години. Искам да се усъвършенствам и теоретично. Дори вече се упражнявам и съм направила проекти за близки приятели”, разкрива бъдещото си професионално поприще водещата.

 

Преди години Нели сама обзаведе и жилището, което днес приютява цялото й семейство. В него Нели живее с идеолога на „Братя Мангасариян”, дъщеря им Ава и синът й Иво от покойния Карамански, пише „Всеки ден“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ
преди 4 години
0
Похвално е желанието и усилието на Нели Атанасова да придобие тази професия. Искрени поздравления за това. На мен ми е една от любимките и не виждам да е погрозняла изобщо. Тя е от този тип жени, които остаряват величествено, като катедрали, и остават красиви и магнетични през годините. Просто снимката е на стоп кадър направена и затова се е получила подобна физиономия, но въпреки всичко хубостта си личи. Иво Карамански не беше глупак, щом я е избрал, имало е защо.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени