Това ли е баш финалът Николета-Валери? Лозанова пожела на Божинов още деца (ВИЖТЕ)

https://hotarena.net/laifstail/tova-li-e-bash-finalat-nikoleta-valeri-lozanova-pojela-na-bojinov-oshte-deca HotArena.net
Това ли е баш финалът Николета-Валери? Лозанова пожела на Божинов още деца (ВИЖТЕ)

Приключи ли романсът на Николета и Валери Божинови? Лозанова отново провокира актуализирането на този въпрос след последната си публикация, видя HotArena.

 

Водещата на „Папараци“ и дъщеричката й Никол честитиха рождения ден на бащата на футболиста - Емил Божинов:

 

Днес дядо Емилио, който е наричан така само, защото мен - Никол ме има, се подмладява с още една година! Става все по-свободолюбив и по-влюбен в живота! Да ми е жив и здрав и да се радва на още внуци и правнуци!“.

 

Всеизвестен факт е, че Валери няма брат или сестра, следователно той може да е единственият, който може да дари родителя си с още внуци.

 

Постът веднага бе разтълкуван като финалните думи на Николета към съпруга й, с които иска да намекне на обществото, че всичко между тях е приключило.

 

Други пък контрираха тази версия, че чрез пожеланията към рожденика Емил, всъщност Лозанова може да пожелава и на самата себе си още деца с нападателя на „Партизан“.

 

Какво точно е имала предвид ТВ водещата – ако тя лично не си каже, май само времето може да покаже.

 

16 Коментара

дърта шафрантия

преди 8 години

Типично в неин стил, да пусне мухата на жълтата преса да се пише за нея и после да тръгне да го опровергава. Колко сте глупави и наивни това Божинови мъжете, ако знаете. Ако знаете само! Проститутко долна, утре да не изревеш пак, че свекъра ти е посегнал на теб или този път ще кажеш, че направи те е изнасилил? на какво ли още си способна мършо, само и само да се пише за теб , да не те забравят хората, защото освен със скандали, стойки, разкрачка, секс за пари и без пари с който ти падне и хареса и на коя мъжа си обикрачила, просто няма с какво да те запомнят хората.

Коментирай

какво цели с тази снимка?

преди 8 години

тази снимка е видимо, че е от време ОНО, когато Никол е била на годинка и нещо. Сега е вече на 4. Кой заблуждаваш маймуно? Да си в устата на хората и салто мортале ще направиш. Лъжкиня! Или пък пак лъжлив фитил да се пише ,ч е са с Божинов и че ще си имат още деца. Да ама не! Там умря Марко! Отвориха му се очите на този рог

Коментирай

мдааа

преди 8 години

Много стара снимка

Коментирай

въпрос

преди 8 години

Има един въпрос, който не ми дава мирка и покой :) :) :) не мога да ям, не мога да спя, дори и секс не правя ха ха ха и той е.....: ЗАЩО НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА НА ВСИЧКИ ФОТОСЕСИИ И СНИМКИ Е ЗАСТАНАЛА НА ПРЪСТИ? Дали защото я У-биват обувките, дали защото иска да се изкара по-висока или защото и е У-виснала трътката, за да я позадигне??? Кажете , отговорете ми, това не се носи вече! :) за У-весената конска джука и разкрачката вече ние ясно -професионално изкривяване. :)

Коментирай

Долна черна пепелянка!

преди 8 години

Според изявлението на жената от Караджово Николета Лозанова дядото Емил Божинов бил наричан дядо само защото имал внучка Никол. А тази Николета Лозанова не знае ли, че Валери има и първороден син? Нали е чувала за него, нали му разби семейството, остави го без баща, подиграваше му се за обувките на първия учебен ден...

Коментирай

:)

преди 8 години

Е, тя е искала да каже, че е наричан "Емилио" ,само така от внучката му Никол, но нали е с голямо красноречие , изказ и висок интелект, българския и е като семки за чоплене, така си е подредила мисълта и словореда,че който , както иска, така може да си го тълкува... ха ха тъпа оФца! Позьорка! нали трябва да опровергае, че не са в лоши отношения със свекъра и, който уж и посегнал. Няма такава простотия, честно!

Коментирай

Vrgk

преди 8 години

Валери има по-малка сестра,която се казва Михаела.

Коментирай

Кети

преди 8 години

Напротив, казва съвсем ясно, че Емилио е дядо само защото я има Никол.

Коментирай

eli

преди 8 години

ot bashta si nqma sestra!

Коментирай

super ZLE

преди 8 години

lele tuka e pulno s kompleksari i zlobari :)))))ujas napravo ste se vmirisali....dali vi otraziava niakoi izobshto nz hahahha oligofreni

Коментирай

ПРАВА Е НИКОЛЕТА

преди 8 години

Права е Николета Лозанова да се перчи, да се фука и да вири глава, щом ЗАКОННИЯТ й съпруг Валери Божинов й позволява и го допуска. Значи, има защо!!! Ако не я обича и не я боготвори Валери веднага ще се разведе и публично ще го обяви, и с изявление някакво ще я накара да си трае. Но той я обича, това си личи от поведението му и как допуска Николета да се гаври дори и със собствения му син винаги и във всичко!!! Спомнете си как оплюваше Алисия, която сам той изостави и която достойно си гледа детето, а за Николета НИКОГА нищо лошо даже не е намеквал! Това ясно значи, че я обича и е като хипнотизиран от нея, поведението му го показва най-добре. А, че е малоумно да оставиш красива, умна, образована и адски много печелеща жена като Ася заради подобно същество, това е отделен въпрос.

Коментирай

боби

преди 8 години

НЯМА ПО ОТВРАТИТЕЛНО ,МИРИЗЛИВО,ГНУСНО СЪЩЕСТВО НА ПЛАНЕТАТА ОТ ТАЗИ СИЛИКОНКА.И НИ ОМРЪЗНА ДА НИ Я НАВИРАТЕ ВСЕКИ ДЕН .

Коментирай

блаа

преди 8 години

Любовта на Валери трае от 3 до 4 години, след това адиос. В момента, ако я обичаше щеше да е с нея, никой не му пречи, а и тя напира да е с него, а не да е сама и изоставена. Валери просто си взе поука от раздялата с Алисия и заради дъщеря му, а и заради имиджа му, който отдавна е тотално съсипан, не е сринал законната си съпруга. А и има и още нещо - той е много глупав и много лесно го манипулират. Дъщеря му е малка още и не се вижда влиянието на майката, но след време, ако има капацитета за това, той сам ще си направи изводите.

Коментирай

да

преди 8 години

За да не отсвири Николета, значи Валери е най-на-най-големия глупак на планетата!!! Смешник, жалка работа! Хубаво поне, че Алисия се е отървала от него, не са един за друг.

Коментирай

Апел

преди 8 години

Хора, нека дадем пълен ИГНОР на тази!! Нека да вземем пример от Алисия и да не я отразяваме изобщо и да не я борим за човек (не че е!) и ще се спрат тези глупави и нагласени статии, от които ми ПИСНА! Много малоумна жена значи, нека СПРЕМ ДА КОМЕНТИРАМЕ

Коментирай

ts.

преди 8 години

a be kakav razvod, kakvi 5 leva, be matsiii. Tsial sviat razbra, che tia dvamata klouni niamat nikakav brak, samo ti govorish za zakonna sapruga i ne znam si kakvo. Kakvo shte raztrogvat, kato niamat podpisan/ A Nikoletka ,na dali bi go ostavila na mira, ako naistina imaha brak- shteshe da go iznudva do dupka. Prichinata, poo koiato si trae e ienno tazi- che shte lasne istinata, zashtoto na Valeri iako mu e pisnalo ot neia. A i shte ima sadbata na Alisia- shte ostane bez izdrajka. I TOGAVA SHTE RUHNE TSELIAT I I IMAGE. A tova, dragi mi chitateli e po- losho i ot tova da te zarejat.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.