Това не е майтап, а самата истина! Милионерчето Митко Динев иска Емануела да му плаща 95 лв. издръжка за сина им (Ексклузивни подробности + малкият днес има рожден ден)

17974
11 Януари 2017, 13:04


Редакторска плесница

 

Може да ви прозвучи като шега, но днес не сме 1 април! Истина е!

 

Милионерският син Митко Динев е завел дело за родителски права и иска от съда Емануела да му плаща 95 лева издръжка за детето, научи HotArena.

 

След като съдът присъди правата за отглеждането на малкия Митко върху майката, пословичната наглост на таткото мина всякакви граници с контра дело.

 

Освен че Динев позорно е поискал пари от майката на сина си, той бил написал в молбата си пред магистратите, че досега редовно е давал пари за детето. А това, както Емануела многократно е подчертавала в медиите, е пълна лъжа. Фолк певицата сама се грижи за детето си както финансово, така и физически. И досега нито веднъж не беше опровергано от Динев.

 

В същото време Димитър Динев явно не проявява чак такова желание да гледа сина си, тъй като последния път не го е взел при себе си в насрочената дата.

 

Ако беше толкова грижовен баща и искаше пълните права над детето, би показал повече отговорност и желание извън съдебната зала, нали? Явно обаче, докато всячески се опитва да направи напук на Емануела, Динев не се е замислял може ли реално да се грижи за малкия.

 

Защото 95-те лева, които милионерският син иска от съда, не биха му стигнали само за памперси. А може би черпните по нощните клубове и бакшишите за танцьорките са разорили тотално Митко Динев и се надява барем със 100-ина лева издръжка да свърже двата края?!

 

Така или иначе, запознати коментират, че контра делото, което Динев е завел, няма да издържи в съда.

 

Припомняме, че само преди месец излезе съдебното решение за попечителството на Динев-младши. HotArena го публикува ТУК и то бе изцяло в полза на майката.

 

Съдът определи режим на контакти за бащата всяка първа и трета събота и неделя от месеца за времето от 10:00 ч до 18:00 ч на съответния ден без преспиване, както и 15 (петнадесет) дни през лятото, с преспиване, по време, което не съвпада с отпуска на майката.

 

Последния път обаче таткото не се е възползвал от правата си – явно зает с други, по-важни дела… Как ли тогава би смогвал в редовните ежедневни грижи за малкия Митко, за които толкова роптае?

 

Апропо, днес Митко Динев-младши навършва 2 годинки. Малкият хубавец се роди на 11 януари 2015 г., като само няколко месеца след това отношенията между Емануела и бащата се влошиха сериозно.

 

М. Грозева





Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Carrie
Преди 1 година
0
Gotta agree with you on couoite of Fire". It seemed like a big flag to me. The Rothko they have (had) in the same room though, man is that powerful.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Биг брадър
Преди 1 година
-2
Димитре, Димитре, много ти се искаше да се изложи тя в ББ но ти излязоха криви сметките, тя показа себе си и голямото сърце което носи, показа качества, който ти и цялата ти фамилия нямате, злобееш много и ще погрознееш още! Хапи си задника, че изпусна тази жена, яж си ноктите и дерзай, защото си имал късмет и си го изпуснал защото си селяндур в душата си, тази жена не е за твойта евтина и малка уста тя е за велики дела и велики хора, ти не се вписваш в тези категории
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Отегчена
Преди 1 година
-1
Емануела си гледа живота и децата и изобщо не му се впечатлява на тоя и тпй от яд си мисли, че ще и накриви шапката чрез детето, ама не е познал вече! Тоя въшкар, вече не е модерен, тя е номер 1,а той мишкар на "тате" селянин от Влас с някой лев заплатка и се мисли за велик, а не се вижда колко е жалък и прост! Жената съжелява, че е била с него каза го в "на кафе", а той нагляра, пак се опитва да е модерен! Не му ли писна да я занимава, тя си има друг живот и не се вълнува от това жалко същество
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гришо
Преди 1 година
0
Колкото по високо е грозденцето, толкова по кисело, а тоя направо не може да я стигне вече и с вятъра да тича
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Таня
Преди 1 година
0
Емануела показа класата си в ББ, само незнам защо се е хванала с тоя нагъл, недорасъл добик, сигорно е била в тежка дупка, тя му е дошла като 6 от тотото, добре, че се е осъзнала и най-добре да нямат никакви контакти с нея и детето! Нека да расте със стойностни хора и достойни за уважение, а не с утайки каквито са Диневи
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ана
Преди 1 година
0
Сумата за издръжка няма значение.Дори Диневи ще кажат,че благородно са поискали ниска сума.Въпросът е,че този който плаща издръжката няма родителски права.Тоест Димитър иска родителските права.Аз лично мисля,че децата трябва да са при майките си.Емануела има нощна работа,но не е лоша майка и обича детето си.Законът е на нейна страна-майката.А,относно Димитър-тя разказа в ББ,че до последно е питала дали да оставят или да махнат детето,Димитър го е искал,но после родата му казва"или-или".Това е положението.Аз мисля,че детенцето ще бъде отгледано от Емануела и майка й,но един ден като порасне рано или късно ще има общо и с именитите си роднини Диневи,освен ако не им даде игнор заради сегашните им решения...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Преди 1 година
-1
Не познавам нито бащата, нито майката. Още-по малко пък съм фен на "творчеството" на последната. Обаче при цялото хвалене на състоянието на фамилия Диневи и техните претенции за класа, този ход за искане на издръжка за детето е най-меко казано, глупав... но те си знаят. Да е жив и здрав малкият сладур и дано да порастне свестен човек въпреки обкръжението си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Oпа
Преди 1 година
-4
Тука някай друг е вбесен този дето е написал 3 коментара под различни имена никой никого не защитава ние потребителите си пишем мнението това не значи защита спрямо някого.Тя в две риалита участва и в двете се изложи като едно долно леке какво хубаво да напишем за нея.Никой не казва нищо лошо за детето то не е виновно то ще страда заради тях защото те не могат като големи хора да седнат и да се разберат и тя прави всичко общественно достояние и те се настройват с/у нея прави скандали това правилно ли е а за тези 95лв.със сигурност е поредната нейна тъпотиа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
111
Преди 1 година
-5
И аз мисля,че детето е сладко, ама Емануела не е стока.Не смятам, че е стока и въпросният Димитър.Но тази Емануела цял живот се излага - с тоя с оня, все проблеми, все разправии, уж сватба направи в друго риалити и пак недоволна.Все по-малки си хваща с каква цел не знам.Просто не знам дали е объркана или наранена, ама да отиде да си излекува нервите.Защо вместо да се хваща с този Димитър бащиното синче не си хвана стабилен мъж на нейните години,не знам .Самата тя не се усеща може би къде греши.Но на всички им писна определено да си изнася личните неща в публичното пространство.Така че да се спре малко и да не товари детето си излишно.Може би прекалено се вкопчва в това да хване някой и затова все е сама, има проблем нека го реши по-скоро.
ВласТ
Преди 1 година
-2
Добре ме беше Ема да ви покаже цяло село какви сте нещастници, умрели долу на марината да си плащате на кредит! Смешници
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ЯШКО
Преди 1 година
-1
Първият коментар направо идва с АЙ-ПИ от СВЕТИ ВЛАС,язък за хубавият курорт,а домакините му търсят 95 лева издръжка !!! Стига си си писъл сам коментарите МИТЮЮЮЮ , вече си преоценена морска стока !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени