Това не е свещ, а Венета Харизанова

https://hotarena.net/az-jenata/tova-ne-e-svesht-a-veneta-harizanova HotArena.net
Това не е свещ, а Венета Харизанова
Венета Харизанова се опъна на плажа и предизвика масови безредици. Знойната миска реши да си вземе почивка и се отдаде на релакс, а в същото време и на любимото си хоби—йогата, видя HotArena.



Гъвкавите й пози и странни упражнения обаче, предизвикаха всеобщ шок и ужас. А причина за това бе фактът, че бившата тв водеща едва не предизвика сърдечен удар у по-възрастните плажуващи.


От скоро миската се е отдала именно на подобен тип развлечения, докато е на поредната тропическа ваканция, а снимките й в нета, предизвикват немалко вълнение, пише „България днес”.



Със сигурност Венета е не по-малка атракция на плажа, особено когато се извива в поза свещ.

7 Коментара

iva

преди 8 години

тая да хваща работата ,стига е обикаляла като разгонена кучка само да харчи парите на мъжа си балъка :D

Коментирай

Ева

преди 8 години

КАКВИ ДЕБЕЛИ ОГРОМНИ РЪЦЕ,А ИЗДЯЛКАЛА ТАЛИЯТА С ФОТОШОП.

Коментирай

кралица на красотата

преди 8 години

Най-красивата българка! Жената с най-дългите и красиви крака в България. Неотразима е Венета и на тази възраст. Малко по-слаба ми идва за височината си. Иначе е страхотна! На сложи малко, мъничко килца и ще бъде перфектна във всяко отношение!

Коментирай

c

преди 8 години

Каква "тази възраст"? Тя е още млада жена. И чак пък "най-красива българка" и чак "най-красиви и дълги крака" и "неотразима"... Хайде. Оляхме се малко. Май сама Венета си го написа това, особено виждайки и коментара за килограмите. Нали това й е заветната мечта явно на нея - да изглежда супер слаба и чак хората да започнат да й казват да качи.

Коментирай

Резил

преди 8 години

Е чак пък и най-дългите крака :) Добре, че са програмите за "отслабване" и "удължаване" в телефона :) Иначе си е 35-годишна кобилеста и глуповата безделница.

Коментирай

bobi

преди 8 години

Taq totalno e izperkala,za kakva se misli neznam?

Коментирай

Kofti

преди 8 години

Mnogo neskoposano prepravqna snimka....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.