Това нормално ли е? Гей спектакъл в детски театър! (Подробности за скандала)

1551
03 Март 2017, 11:05


Гей спектакъл се намърда в столичния куклен театър. "Авеню Q” е поставен в храма на детските представления благодарение на скандалната фондация Америка за България, спонсорираща соросоидите у нас, научи HotArena.

Спектакълът е дело на американския режисьор Уест Хайлър и българския му колега Петър Кауков. Представлението е забранено за лица до 16 години. Сред актьорите е певецът Рафи Бохосян.

Създателите на спектакъла казват, че той има за цел да разказва на обществото за гейовете, ксенофобията и расизма, както и за приемането на гей браковете и гей игрите. За това използват актьори, държащи кукли, които пеят пред зрителите песни с нецензуриран текст. Има сцени, в които куклите стигат до сексуални пози. Постановката е била част от лондонския гей парад през 2009 г. В нея се използват няколко песни на Куин, но с променени думи с гей насоченост.

У нас зрителите са шокирани не толкова от постановката, имайки предвид, че всеки може да представя нещата както иска в артистичен план, а това, че подобен спектакъл се играя в кукления театър, свързван десетилетия единствено с невинни детски забавления, пише „Телеграф“.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
AvenueQ
Преди 1 година
0
Гледала съм постановката в различни страни и не съм съгласна с вас. Разказва за живота на различни двойки (един гей, който не иска да си призае, че е такъв и е влюбен в съквартиранта си). Как обществото приема различните и т.н. Че не е за малолетни, не е, но не е толкова скадална.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Еврогейски ценности....
Преди 1 година
0
Еврогейски ценности....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени