Това са снимките на годината! Николета само по коледни лампички в хитовия календар на „Бачково“! (Ще се изчервите)

https://hotarena.net/pod-pricel/tova-sa-snimkite-na-godinata-nikoleta-samo-po-koledni-lampichki-v-hitoviia-kalendar-na-bachkovo HotArena.net
Това са снимките на годината! Николета само по коледни лампички в хитовия календар на „Бачково“! (Ще се изчервите)

Николета Лозанова само по коледни лампички и нищо друго! Това е само една от хитовите снимки за годишния фирмен календар на компанията „Нова трейд” – производител на изворна вода „Бачково“ и други напитки.

 

Кадрите са толкова провокативни, че дори ние, които не сме от най-срамежливите, се изчервихме и изпотихме.

 

Убийствената фотосесия обра точките и спокойно може да се нарече Удара на годината. Ето какво написа самата Николета по повода във Фейсбук:

 

„Била съм рекламно лице на много и най-различни продукти, но един-единствен отговаря абсолютно на зависимостта на мъжете към мен, както продуктът за човечеството, а именно - изворна вода \"Бачково\". И ден не можете да оцелеете без нас! По повод блясъка на Коледния празник, избрах за вас кадър от фирмения календар на \"Нова Трейд\", който да внесе още повече настроение в домовете ви! Светли празници!“.

 

12-те снимки отговарят тематично на всеки месец от годината. Така например за месец декември неслучайно НиЛо позира по коледни лампички, а през ноември държи огромна буква „N“.

 

За един от най-провокативните кадри на фирмения календар на „Нова трейд” Николета позира по боксови ръкавици с къса тениска, под която се подават гърдите й. Ръкавиците са с щампа на енергийната напитка Taff – също продукт на „Нова трейд“.

 

Доста нестандартна е снимката, на която Лозанова е възседнала немски дог, облечена в оскъдно боди, рекламирайки Derby Cola.

 

Още снимки от фирмения календар може да видите по-долу в галерията и ще разберете защо се изчервихме!

22 Коментара

Ментаци на рояци

преди 7 години

ДЕРБИ КОЛА, ВОДА БАЧКОВО, ЕНЕРГИЙНА НАПИТКА TAFF – мега марки като мега "моделката" дето ги рекламира, с менте фотошопирани снимки! Евтина си, Николето, второ качество предлагаш! Пък вие от сайта, айде поне за Коледа се озаптете и спрете да възхвалявате тва разчепено същество!

Коментирай

edin

преди 7 години

Фолкпевица отива на гинеколог. Докторът само я погледнал и започнал да пише рецепта… - Ей, докторе! Ама вие дори не ме прегледахте! Да се съблека ли? - Няма нужда! Гледах последния ви клип - промърморил докторът.

Коментирай

леля Пена чистачката

преди 7 години

евтини продукти , като евтината пача дето ги рекламира - аман от статии за КУрволета Клозетова , чак ми се доповръща

Коментирай

ХОТАРЕНЦИ ИЗЧЕЗВАЙТЕ

преди 7 години

ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛА.Вие сте ударени в главите!Изчезвайте всеки ден пишете глупави статии.Некъдърници.На какво да се възхитиме на фотошопа лли?Изчезвайте!!!!!!!!!!!!

Коментирай

Повръща ми се от ваще статии

преди 7 години

ГАДИ МИ СЕ ВЕЧЕ ОТ ВАС........

Коментирай

ххххх

преди 7 години

Абе,оставете тази девойка да си мисли,че е "нещо голямо" в този живот.Колкото повече й обръщате внимание,тази се амбицира все повече да доказва,че е "някоя".Друг е въпроса,че самата тя си плаща за статиите,които се публикават,относно нейната особа

Коментирай

*******

преди 7 години

Толкова ПОШЛО и ЕВТИНО,като самата Николета.....

Коментирай

WOW

преди 7 години

TAQ SE RAZCEPI OT REKLAMI POSLEDNITE MESECI VSICHKI ISKAT NEQ QVNO PRODAVA EVALA PONE SI VADI PARI DERBI BG IMAT DOSTA,A ZA REFAN E VZELA 25000 leva I VI GO KAZVAM OT SIGOREN CHOVEK

Коментирай

МУУУХАХАХАХА

преди 7 години

Рекламно лице на евтиното и наблъскано с химии и отрови "Дерби" и чешмяната водица "Бачково" :D :D :D. Наистина "голямо" постижение. Явно много го е закъсала за пари, та не подбира вече, друго обяснение няма. Докато беше с Валери и я издържаше беше ларж, тогава може би щеше дори да се срамува да рекламира тези боклуци. Ама криза, прежалила се е милата.

Коментирай

Ииихаааааа

преди 7 години

Мина им модата на подобен тип календари, това само един тираджия може да си го купи и да си го лепне в тира хохо.

Коментирай

:D :D :D :D :D :D

преди 7 години

Все много пари има, а кара колата на Валери вече 6 години :D :D :D :D :D :D. Ако имаше щеше поне веднъж да я смени. Иска й се хората да я мислят за много богата, но не е. Ако можеше щеше да продаде апартамента, ама няма никакви права над него. Просто временно пребиваваща.

Коментирай

Е

преди 7 години

За статиите никой не може да знае, но за интереса към нея не си плаща и за хилядите коментари, които хората оставят, нито за прочитанията.

Коментирай

Ели

преди 7 години

"Звездите" от нейния ранг като пътуват извън страната от ВИП терминала ли го правят ????? Защото аз видях вашата възвишена табуретка на Терминал 1 , даже не и на по новия , ами там , при простолюдието , дето пътува с евтините полети от Италия !!!

Коментирай

Hohoho

преди 7 години

На първата снимка или фотошопът е адски некадърен, или тази е единствената жена на света, на която задникът е по-дълъг от краката!

Коментирай

Много хубав

преди 7 години

Фотошоп :D :D :D Дават ли курсове от Дерби? Искам и аз да мога да замажа така природно естествено силиконовите си топки. Моделката да си мръдне късия крак от лапата на горкото кученце. То не е виновно, че е с по-добри пропорции.

Коментирай

Петя

преди 7 години

Забелязвате ли, че на всичките снимки е с леко отворена уста. Определено не става за модел, защото те трябва да имат много подвижно лице и да показват различни емоции с него. Докато при нея изражението е едно и също винаги.

Коментирай

az

преди 7 години

Съмнявам се ! Все пак са мъже , искат да гледат нещо хубаво !

Коментирай

devil

преди 7 години

с една и съща физиономия постоянно

Коментирай

Куку-руку

преди 7 години

Отвратена съм. Единственото хубаво нещо е кучето.

Коментирай

васко п

преди 7 години

Докато си осветява путката и хикс-образните крака с коледни лампички, Никол гледа детски филмчета в къщи а Валери Биляна и малкия Валерко се забавяват в Дубай. Алисия виждам им се кефи а Николета се пръска от злоба и завист колко е щастлив Божинката. Явно Никол е тотално отсвирена и Валери им е показал ЧЕРВЕН КАРТОН И НА ДВЕТЕ. ОСТАВИ НИКОЛЧЕ БЕЗ БАЩА МА УЛАВА СЕЛЯНКО, ИВАН АРНАУДОВ ПУБЛИЧНО ТЕ НАРЕЧЕ СЕЛЯНКА, НШКОЙ В БТВ НЕ ТЕ УВАЖАВА. ТИ САМА НЕ СЕ УВАЖАВАШШШШ!!!!ЩШШ!!!!

Коментирай

ceca

преди 7 години

Mnogo ti e debel guza i putkata i bodito ti sedi kat predna prashka ovisnala mnogo golqma putka imash

Коментирай

Румен

преди 7 години

Колкото и да я Плюете от Нечовешка Злоба и Завист - това е Една от Най - Красивите Жени в Бг. За Ужас , на Младите Момичета , които - не Стават за Нищо . Вади си Милионите от Реклами - Напълно Законно !!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.