Това вече е драма, драги зрители! Бойко Василев се развежда! Хванал жена си на калъп (Уникални подробности)

3508
22 Април 2016, 18:00


Водещият на „Панорама“ Бойко Василев се развежда със съпругата си Адриана Петрова, научи HotArena.

Журналистът предприел крайното си решение, защото не можел да прости изневярата на законната му половинка от преди много години. В коридорите на БНТ се говори, че Василев дори вече се изнесъл от семейното жилище и подготвял формалностите по юридическата раздяла с жена си, пише "Всеки ден".

Бракът на наследника на Иван Гарелов бе в криза още преди 8 години. Тогава Бойко Василев с потрес научил, че Адриана, която е юрист, е интимна с неин мастит колега адвокат. Въпросният мъж дори бил сред екипа, съветвали защитниците на нашите медици в Либия, твърдят запознати.

Злите езици твърдят, че забежката на Петрова станала, когато синът им вече тръгнал на училище. Преди време Адриана бе назначена за и.д. шеф на правителствената дирекция „Обществени поръчки“ по времето на НДСВ, а сега работи на свободна практика. Бойко Василев бил бесен на съпругата си, че му слага рога и че за това се разчуло не само в телевизионните, но и сред адвокатските среди.

Десетина години след неприятната за Бойко Василев случка той вече решил да се раздели окончателно с Адриана. Тогава журналистът не се решил на крайното решение заради малкия си син, който по онова време щял да преживее раздялата им твърде емоционално и имало опасност това да му докара психическа травма за цял живот. 

„Най-вероятно има и друга причина. Кой знае, може би Адриана има нова авантюра в момента, или пък Бойко може би е открил подходящата за себе си жена“, коментират по коридорите на БНТ.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени