Това вече е прекалено! До болест ревнивата Есмер накара Благо да изтрие профила си в Инстраграм!

https://hotarena.net/laifstail/tova-veche-e-prekaleno-do-bolest-revnivata-esmer-nakara-blago-da-iztrie-profila-si-v-instragram HotArena.net
Това вече е прекалено! До болест ревнивата Есмер накара Благо да изтрие профила си в Инстраграм!

Отношенията между футболиста Благой Георгиев и съпругата му Есмер Омерова са достойни да бъдат филмирани в поне 2500 епизода на най-сълзливия сапунен сериал.

Последната новина около семейството е, че Есмер е накарала Благой да изтрие профила си в Инстаграм. Близки до футболиста споделиха пред HotArena, че това било едно от условията Есмер да приеме неверния Благой отново в семейното ложе, след като го изрита за пореден път от ревност и безсилие. За Благой това не било проблем и той сляпо се подчинил на побеснялата татарка.

Той умирал от страх танцьорката да не разбере за забежките му в България. След като съпругата му го натири затова, че не се грижи достатъчно добре за новородения Елай, Благо се прибра в България и го удари на живот.

Медиите гръмнаха за секс аферата му с хостеса на Слънчака. Именно в разгара на аферата истеричавата Есмер му звъннала и го призовала в Москва. След много сълзи и разправии семейният огън загорял, а Благой останал без профил в инстаграм. Очаквайте следващия епизод, в който Есмер отново ще изгони благоверния си.

8 Коментара

ppp

преди 7 години

тя не знаеше ли с кой си има работа, горката, заслужаваше нещо по-добро

Коментирай

Хуйо Балкански

преди 7 години

Есмерке, не разбираш български, но ако има кой да ти преведе нека ти преведе това - той, ако много се е трогвал от семейство щеше да си гледа първите две деца. Сега си го търпи. Спиране при него няма!

Коментирай

аверче

преди 7 години

Завстливи българчета,Есмер и Благо са си супер,умирети на мъка,че си е махнал инстаграма защото така,не може да пишете свободни съчинения.ПРодти и смешни сте Хотарена

Коментирай

пу.....нке

преди 7 години

аз мога да ти отгговоря вместо Есмер - е...и си м.......а простачке

Коментирай

t

преди 7 години

Haha zavistlivi, tuk mu se smeqt na tozi smeshen kloun i go podigravat , zavijdali mu, i ti neshto ne si dobre da mu simpatizirash na tozi.Puk tova che si e iztril profila e edna ot malkoto umni postupki .Tova evtino paradirane ne otiva na muj deto se ima za neshto.

Коментирай

lora

преди 7 години

Leleeeee,ami sega kak shte pishete za nego zakasahte male male ako sam na miastoto na tova momche shte vi sadia do dupka

Коментирай

hyj

преди 7 години

boli na fara

Коментирай

Mangalski Trapki

преди 7 години

I koj po-tochno se interesuwa ot kreteniijte mejdu doakazni mrasni mangali?? Nenormalnitzi... Mnogo losho material, mirizliw i gaden-- Na sapun,mangli dolni!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.