Това вече е прекалено! Сравниха Алисия с Донатела Версаче

https://hotarena.net/skandali/tova-veche-e-prekaleno-sravniha-alisiia-s-donatela-versache HotArena.net
Това вече е прекалено! Сравниха Алисия с Донатела Версаче

Алисия е подложена на сериозна фенска атака след вчерашното си участие по Би Ти Ви, видя HotArena.

Певицата е сравнена като визия с Донатела Версаче. В нета дори плъзнаха колажи на двете дами една до друга, за да е по-ясна приликата.  Алисия от доста време има голям проблем с телевизионните си участия на живо. Талантливата певица просто не е фотогенична пред камерите. На показ излиза всеки кусур, който после се дъвче от злобари.

Та кой няма трапчинки или бръчици когато се усмихне? Според HotArena има прилика между Алисия и мадам Версаче. Да, това е факт. Единствената прилика обаче между двете е, че са звезди.

Нашето момиче е далеч по-готина мацка от плашещата Донатела. Като визия между двете за прилика и дума не може да става.

А вие какво мислите?

66 Коментара

Въй, въй

преди 8 години

Леле приликата е поразителна! Поне може да се успокои, че има и други луди, които се обезобразяват ужасно, не е само тя!

Коментирай

MEGA

преди 8 години

MEGA GROZNA E STANALA ALISIA

Коментирай

Стела

преди 8 години

Камелия и Глория, които са по-големи изглеждат много по-добре от Ася, че даже и Тони Дачева е по-свежа и младолика. Алисия е ходеща антиреклама на пластичните операции.

Коментирай

Аделина

преди 8 години

И тая е на 35?!? Не искам да си представям как ще изглежда след 10 години.

Коментирай

Таня

преди 8 години

Снимката на Алисия е барната с фотошоп, а статията е написана уж в нейна полза, което си чиста поза. Целта е била да се покаже тая снимка и да бъде оплюта в коментарите.

Коментирай

123

преди 8 години

Грозевa, нaписaлa си стaтия въз основa нa коментaр от вчерa под стaтия зa Aлисия, тук в този сaйт.A сегa не покaзвaй двойни стaндaрти и нaпиши еднa зa Николетa и котaрaкa Гaрфийлд.A може и зa приликaтa между Николетa и Мортишa Aдaмс.

Коментирай

.

преди 8 години

Преименувайте сайта на хот Алисия или Алисия арена.

Коментирай

ихaa

преди 8 години

И без въоръжено око, се виждaт поне три нещa по който си приличaт Донaтелa и Николетa.Първо: огромното чело, второ: проблемa с оплешевявaнето и трето: увиснaлите скули.Но докaтa Донaтелa, може дa бъде извиненa зa последните две, зaрaди възрaсттa си, кaкво е опрaвдaнието зa не нaвършилaтa тридесет години Николетa.Относно звездния стaтус, дa Донaтелa е звездa, a Николетa, просто обикновеннa женa продaвaщa плъттa си зa чaнти, рокли и ефтинa слaвa.

Коментирай

DJIDJIBIDJI

преди 8 години

като 2 капки вода са ..алисия е грозница и то голяма грозница

Коментирай

до Таня

преди 8 години

Вчера, като гледах стоп кадрите си помислих същото, затова прегледах интервюто на TIME SHIFT и ми се стори още по-зле от снимките, защото там се вижда гримасите на лицето в движение и кожата изглежда още по-захабена и отчайваща! Отделно лицето беше много подуто, като почнеш от подпухналите очи, през бузите , бе въобще цялото лице! положението с лицето й е неудържимо, добре еда посети пластичния си хирург, с козметичка няма да има ефект!

Коментирай

а Лозанова е 100% Мортиша

преди 8 години

Тази снимка няма нищо общо с това как изглежда Алисия в действителност. Гледах и част от предаването на запис тази снимка си я наврете в задния двор може би ще е по добре в този на госпожа Лозанова защото е достатъчно разшлакан та ще побере всякакъв формат муахаха снимката е пипана с фотошоп . Голямата тиква Николета Лозанова обаче наистина е конкуренция на Мортиша хаха.

Коментирай

пак фантастики

преди 8 години

НикитУ Лозанова свирката мила, Алисия , Валери и Михайлов те нямат за жива. Супер комбина са ;) ако знаеш как ти се подбъзикват ще те е срам да си покажеш сифилистичната зурла навън. Добре че Божинов е добър и не те прави за резил като си мълчи защо така набързо ти наби кснчето, тоест тенфжерата понеже имаш игромна тиква на рамената. А колкото до певицата всеки който е виждал знае че таьи снимка няма нищо общо с действителността. Ако застанете една до друга точно ти си тази която прилича на стафида и с поне 5-6 годинки отгоре. А ако никитУ Лозарска си свали и всичко що е изкуствено по нея ооооооо ахах е няма да има такъв смях.

Коментирай

Имам въпрос към авторите

преди 8 години

Защо в този "сайт" величаете и възхвалявате жени с реноме на проститутки, а отявлено ежедневно оплювате Алисия и Мария, която дори незнайно защо именувате Мара? Ще бъда благодарна да получа отговор, като зная, че админа многократно се намесва в коментарите – например като пуснахте скрийншот на Алисия от профила на плеймейтката Николета Лозанова.

Коментирай

атакаааа

преди 8 години

Май си на принципа атаката е най-добрата защита! Какво общо има другата ку.ва, че ти си грозна и сбръчкана?! Дали Николета е грозна, не прави теб млада и свежа.Ама понеже разчиташ, като я плюеш да отвлечеш интереса от грозния си фейс, ама не ти се получава и двете сте долни и похабени женици, които живеят само да изкрънкат някое подаръче от поредния тъпкач. Празни същества, които сама парцалките и пластиките са им кухите глави! С нищо не си по-добра от другата, може би само, че с възрастта си станала по-обиграна и хитра!

Коментирай

ина

преди 8 години

и аз гледах предаването, бях шокирана от снимките в интернет и потърсих предаването. Надявам се просто светлината да е била лоша, Алисия изглеждаше ужасно!

Коментирай

космос

преди 8 години

На крива ракета Космосът й пречи! Защо светлината не се е отрази така пагубно на водещата и останалите гости, а само Ася е ощетена от осветлението и прилича на сбръчкан маймун?! Просто си е такава, ама в живота ходи с огромни слънчеви очила, вечер по участия в полутъмните чалгарници, лошото осветление пречи да се видят сбрачкосаната й кожа и безбройните подутини от скритите с фон дьо тен бенки на лицето. Същата си е и на живо, жив маймун!

Коментирай

qui gghhuj

преди 8 години

Абе вие хитлайната защо сте така обсебени от тази жена. Защо толерирате една проститутка като Николета Лозанова а плюете по жени като Алисия взели в свои ръце живота си. Тя е прекрасен човек, отговорна майка, талантлива е, обича да помага на хората, жаловита е . И като казахме за помощ вие нали редовно висите в профила на Божинов защо все пишете за разни котета и измислени чатове, а не напишете че е помогнал на едно семейство и те са му благодарили, това е благородба постъпка а всички знаем че е и преди всичко добър човек. Защо все пумия изливате върху тези хора, ама вие пак няма да ги стигнете.

Коментирай

M daaa

преди 8 години

Prilichat si i to dosta!

Коментирай

Теди

преди 8 години

Гледах част от предаването и съпоставяйки визията на Алисия от там с тази снимка установявам, че сериозно сте прекалили с фотошопа в негативна посока. Не съм фен на Алисия и по-точно на шанра,в който се изявява, но моля ви,бъдете реални!

Коментирай

Теди

преди 8 години

Гледах част от предаването и съпоставяйки визията на Алисия от там с тази снимка установявам, че сериозно сте прекалили с фотошопа в негативна посока. Не съм фен на Алисия и по-точно на шанра,в който се изявява, но моля ви,бъдете реални!

Коментирай

до Теди

преди 8 години

Теди, вземи си купи очила, имаш сериозен проблем със зрението! Аз също гледах предаването и нещата там бяха още по-зле от стопкадрите пуснати тук!

Коментирай

Gossip girl

преди 8 години

С коментара си и ти я обиждаш, Танче, защото за съжаление снимката е реална...

Коментирай

Tedi

преди 8 години

Gledkata e ujasiavashta dvete sa kato dve kapki voda samo deto Donatela e na 55 godini a Alisia na 36

Коментирай

това някаква кампания ли е срещу тази жена?

преди 8 години

И двете с Дияна Любенова определено не изглеждаха , както в реалният живот. А, Дияна изглеждаше още по-зле и от Алисия. Аз също гледах предаването, дори сега си позволих да го изгледам още веднъж. Не съм и фен, но чак пък толкова долна и грозна помия да хвърляте по нея и на Бога не е драго. И, това някаква кампания ли е срещу нея? От вчера се изредихте всичките жълти сайтове да правите колажи и да ги прехвърляте от един сайт в друг. Друго , което ми направи също впечатление за едно нещастно момче с явно болен мозък , което искало и се обезобразило да прилича на Николета Лозанова.... Цял ден всички сайтове това прехвърляха , но трагичното в случая, че информацията се поднася така, сякаш това момче е направило някакъв героичен подвиг за нацията и страната, и едва ли е не е постигнал световни висоти в някаква област на развитие. Тази уродливовт на обществото се прехвърля и върху манталитета на подрастващото поколение, което за никой не е тайна ,че расте неграмотно, необразовано и без никаква престава за ценности , етика и култура. Трагедия сте това мислещите се за журналисти! Каквито ни героите, такива ни и постиженията! Българио, до къде ли ще стигнеш?

Коментирай

Бебо

преди 8 години

Страхотна прилика!След 10-ина години Алисия ще е абсолютно същата!

Коментирай

Руми

преди 8 години

Олеееееее,олеееее само някой който не е виждал нежната Алисия на живо може да ви се върже на тази глупост, а и като се има в предвид, че този сайт надминава и най големите очаквания на писателите на фантастични приказки можете сами да си представите така ли изглежда наистина Алисия-за тези които не са я виждали на живо. Искати сеееее плашило Лозанова и тя да е съсипана и да изглежда отчайващо като теб, но неееее ;) тя е щастлива и обичана за разлика от теб. Това е едно от нещата което помага на една жена да има излъчване, тонус и истинска усмивка ;) ;) . На нея не и е нужен фотошоп постоянно за разлика от теб, представям си като те е видял Роналдо на живо ахахахаха, как ли се е стъписал от гледката. А , да и като казахме Роналдо има статия за мадамата с която е бил по празниците, разказва как са се запознали, как е направил първата крачка, колко бил секси......а нашата нали лудо влюбена че и се искаше и чак да повярваме ахахахахха, тя може би да, но не и той . За Алсиия не е важно да има тъпкачи, за да си изкара някой друг лев, ами ти му мисли, че остаряваш и тарифата ще ти падне и тогава верно ще има да мислиш, а нея ...еми, не я мисли, който я мисли акъл няма муахахахахахаха.

Коментирай

Dee

преди 8 години

Според мен Алисия се държеше много на ниво и говореше правилно. За разлика от много други певици излъчва интелигентност. Осветлението не беше в полза на нито една от двете, но според мен това грам не е най-важното. За жалост сайтове като този няма за какво друго да се хванат и една и съща история ще се дъвче с дни...

Коментирай

Смях

преди 8 години

грозната сбръчкана Ася вече няма пари за др. Енчев и положението е плачевно. Да ходи да се скрие у Вакарел да продава банички и да не ходи повече по интервюта... срам

Коментирай

1:1

преди 8 години

1:1,1:1,1:1

Коментирай

lili

преди 8 години

Sa6tata e ne e izobshto prekaleno oshte nqkolko godini I 6te bade sashtata nqma kakvo da pravi ve4e svarshi dobre 4e sa videoklipovete v koiito moje da si vqrva.

Коментирай

Тази, която знае

преди 8 години

Нали знаете, че не съществува никаква Мария Грозева? Под това име пише Патрашкова - старата интригантка и нова приятелка и колежка на Николета Лозанова.

Коментирай

Тази, която знае

преди 8 години

Нали знаете, че не съществува никаква Мария Грозева? Под това име пише Патрашкова - старата интригантка и нова приятелка и колежка на Николета Лозанова.

Коментирай

Тази, която знае

преди 8 години

Нали знаете, че не съществува никаква Мария Грозева? Под това име пише Патрашкова - старата интригантка и нова приятелка и колежка на Николета Лозанова.

Коментирай

Qwe

преди 8 години

Наистина ли Кристина Патрашката пише под псевдонима Грознова? Хахаха подхожда й. Приятелката на Гъзолета Патрашката е много злобна

Коментирай

Руби

преди 8 години

НИКОЛИНОООО ТИ каква си мърша скапана...поръчваш статии ли ма пачавро долна.На Роналдо не пред къщата а ми и пред х.я му да се снимаш пак няма да заблудиш никой.....между другото колко взимаш на час за един приятел питам

Коментирай

преди 8 години

Ние мислите,дека кучка курвулета се е насрала.

Коментирай

до Руби

преди 8 години

Няма как да не се снима пред къщата му, защото вътре просто няма кой да я пусне хаха. Ходи като развързана и на него сигурно разказва колко е незаменима и как всички и завиждат хихи. Вие верно ли вярвате че точно тази може лесно да излъже изпечен като него, това не е Бижинов който пък не излезна толкова глупав ;).

Коментирай

Руби

преди 8 години

Естествено че не може да припари,там където живее той е частен комплекс и всичко се охранява.Иначе фенчетата се вързаха на слуховете......снимала се в някой от по.богатите квартали, и айде вижте чукам се с Роналдо.

Коментирай

Nikoleto

преди 8 години

Николето , за разлика от теб , Алисия си изкарва САМА парите , а работата й предполага да работи до късно и да се прибира в ранните часове , като прибавим и че тя си има дете , което за разлика от теб поглежда не само когато това дете е необходимо , за да си изпроси някаква почивка , то може да установим защо изглежда изморена и т.н на тази снимка , за разлика от теб , тя си изкарва парите работейки , а не лежеейки , с разтворени крака .. И се научи да говориш , като ще водиш предаване , а не да фъфлиш и нищо да не ти се разбира на моменти ... Ти си СРАМ , истински ,Николето , за всичко българско ... Където и да отидеш , не казвай , че си българка , заради такива като теб , името на българките страда , проститутко , обясни в предаването си кой те ч*ка след Божинов , макар и да го криеш , скумрио

Коментирай

блаа

преди 8 години

Две неща от интервюто. 1. Алисия не е с Бирмата и това е повече от ясно, който не го е разбрал все още, проблемът си е негов. 2. Вечерта е била на участие затова изглежда недоспала и подпухнала. И има бръчки покрай очите, но какво от това? Перфектните вместо да се радвате на собствения си живот, сте дошли в този и сигурно други сайтове, за да се опитате да убедите кого друг, ако не себе си, че тази жена е грозна. Ама не е. Отново изгубено време, а тя си живее живота.

Коментирай

Лош

преди 8 години

Вакарелската баба Ася и кремовете за бръчки вече не и действат. Дано Енчев и предложи безплатна операция, че милата не може да си го позволи. А тая грозна пъпка на бузата е от спермата на Касъмов дето му го лпаа всяка сряда

Коментирай

123

преди 8 години

Ясноооо разбрахме вече заспри са ма, овца! Светна ни, че Николета е грозна, черна, циганка и прочие, а Асуна е красива, нежна и съвършена.САМО НЕ РАЗБРАХМЕ КОЙ Е ТОЯ КАРАКОНДЖУЛ НА СНИМКАТА В ЛЯВО?! МНОГО СТРАШЕН ТАЛАСЪМ, БЕ НАПРАВО ПЛАШИ ПУ, ПУ!

Коментирай

Ванеса Мел

преди 8 години

Не пропускам участие на Алисия в Стара Загора и винаги имам възможността да си разменим сладки приказки в офиса преди участие. Алисия е нежна като дете. Тези бръчки, които са не просто силно подсилени, а откровенно направени с цел стоят адски изкуствено на лицето й. Не разбирам защо са тези откровенно лъжливи и ПЛАТЕНИ статии? Алисия не изглежда по този начин, колкото и да е зле осветлението в това предаване, наистина и колкото и да ви се иска това да е така. Нослето дори и е по-остро с една идея, а не такова сплескано. Вие не сте ок психически и това е притеснително, а тези, които се връзват на глупостите ви са абсолютни маймуни.

Коментирай

До тази която НЕ знае

преди 8 години

Напиши го още пет пъти ако искаш. Не съм фен на Патрашкова, но е безумно смешно да се помисли че пише тук, че чак и ЗНАЕШ лол. Виж, че прави цялото предаване на Тъполета е факт, за което трябва да си носи последствията - тъпи коментари в тъпи сайтове. М.Грозева е псевдоним на невероятната пиарка на Тъполета, която е толкова добра пиарка, че всяка статия избухва от нейната страна на окопите.

Коментирай

жалкииииии и неграмотни

преди 8 години

Че са болни психически и обсебени от красивата и успяла Алисия е очевадно. Че Алисия изобщо, ама изобщо не е това в действителност също е верно. Алисия не само е много нежна но и има и перфектно тяло. На интервенциите на които се подлагат някои само за да заприличат на нещо са непознати за Алисия. Да премахнеш бенка не е като да си орежеш лицето почти изцяло за се обявиш после за неземно красива. Да гладуваш и да измъчваш твлото си само за да смукнеш някое друго кило не прави едно тяло красиво или съразмерно. Алисия с лекото за разлика от други успява да поддържа перфектната си форма. Защото това мили мои е и ген. Така че драскайте и вие трябва да ядете псевдо журналята на този "вип сайт" хаха.

Коментирай

жалкииииии и неграмотни

преди 8 години

А колкото до псевдонима дълбоко се съмнявам това да е Патрашкова тя е интелигентна жена. А тези статии са комични неграмотно написани така че това е или пиарката на госпожа нежеланата Лозанова или самата тя..макар че и тива е прекалено грамотно за нея.

Коментирай

жено лекувай се!

преди 8 години

Туй "нежно" цвете Асасуна е грозна, като крастава жаба, по-точно стара крастава жаба.Тя милата не си знае операциите! Колкото за обсесията, кой от кого е обсебен е видно.Щом под всяка статия за Ася тя и кохортата й, на която плаща почват с плюнките по съперницата й. Често не схващам, защо някой като не харесва една позастаряла певачка това за вас автоматично означава, че е фен на жената, която е задигнала гаджета й. Не ги харесвам и двете нито като визия , а още по-малко, като поведение, разликата между тях, че едната е по-обиграна, по-стара и по-агресивна от другата, което я не прави кой знае колко по-добра! Долнопробни жени, бърсалки за мъжете с възможности!

Коментирай

ugly

преди 8 години

Lele tova li e nejno i krasivo izlachvane.taka e sled tolkova operacii a e oshte kum 30-te a kak li shte e sled 40-te..baba ASuna i mina sroka na godnost

Коментирай

иххх и ти

преди 8 години

Не обиждай туй нежно цвете, тоз магарешки бодил! хахахаха

Коментирай

*

преди 8 години

Хах леле ама наистина си приличат!

Коментирай

квак-квак жаби

преди 8 години

Квакайте жаби, Алисия нито ще спре да пее, или пък ще седне да плаче. Какво мислите е, минаева и през нали се сещате коя работа, та чак в космоса ахахахахах. Не е важно какво мислите или какво се пише за нея, тя си знае коя е и каква е ;). Иначе вие яхайте метлата забавни сте муахахахахахахаах, а колко сте неграмотни...ТУЙ НЕЖНО ЦВЕТЕ, алооо марш първо на училище, че с това тууйййй ахахахах. И горе защо има точка след думата излъчване муахахахахах

Коментирай

факт

преди 8 години

Грозева е ник на жълтата Патрашкова. Това е факт, а дали вярваш или не, си е твоя работа. Патрашкова списва един от най-жълтите и гнусни вестници - Галерия. Интелекът й е крайно съмнителен, но на фона на Николета Лозанова безспорно изглежда умна, хаха.

Коментирай

Фактай се

преди 8 години

Всички знаят, че Грозева е пиарката на Николета, даже непрекъснато има подигравки за това, защото си личи от 100км и има хора, които го знаят като истински ФАКТ. Каква Патрашкова те гони да пише на Николета платените статии с такъв каруцарски речник? Твоят интелект е съмнителен щом не можеш да различиш елементарен стил в сайт или вестник от лицето, което ги продава. Ако си мислиш, че Патрашкова пише и вестника си Галерия, имам да ти продам няколко усмивки по радиото. Ти си от хората, които вярват, че Дядо Коледа опакова сам всички подаръци лол. Че чак и крещиш от покривите за откритието си :)

Коментирай

жабУрано

преди 8 години

Много проста пача си мЪ. Не е лесно да си на обратното на острото! Явно не си схванала смисъла на употребата на "туй"!? ТУЙ Вакарелското парче, не заслужава лично местоимение, поради тази причина със снизхождение е именувано една степен дори под притежателното местоимение "това" накратко с "туй", макар че и това му е много, ако ме питаш. Сега не тръгвай да мЪ питаш, защо съм писала "тоз", а не "този", селячко! Седнала на краставичар краставици да продава, неграмотна и проста селска питка! Ай у лево, у тръстиката, мършо!

Коментирай

ugly

преди 8 години

Nqmam nishto protiv tazi pevachka..prosto sprete da q vazhvalqvate shtoto se vidq kolko e krasiva! Ta tq naistina prilicha na tazi veshtica do neq..ako i tq beshe rusa edva li shtqh da gi razlicha koq,koq e ;d

Коментирай

тъпачка

преди 8 години

Мила, ти си болна. Бръчките може да ги е нямало миналия месец, но Ася одъртява всеки ден!!! Засрами се. Гледай видеото - така си е и в живота. Все тя не излезнала добре, камерите били лоши - аре моля ти се!

Коментирай

преди 8 години

Патрашкова не е интелигентна, а евтина жълта списвачка. Прочети квазиинтелигентната й Галерия, пълна с долнопробни словоповърни. Всъщност, продължавайте да си вярвате. Глупостта е непобедима ;)

Коментирай

преди 8 години

Патрашкова не е интелигентна, а евтина жълта списвачка. Прочети квазиинтелигентната й Галерия, пълна с долнопробни словоповърни. Всъщност, продължавай да си вярваш, че Кристина не се крие зад името Мария Грозева. Глупостта е непобедима ;)

Коментирай

vroom

преди 8 години

Абе има прилика и то голяма. Като сестри близначки са. Само едната дето е със 30-тина години по-стара, но другата умело я настига по брой бръчки. Остава само Асието да се върне към русия цвят и няма да можем да ги различаваме.

Коментирай

преди 8 години

Единствената маймуна тук си ти, Ванеса ХМЕл:))))))))) "Нежна като дете" ахахахххахаах я се разкарай, слепок такъв ахахаххахаахаххс Аз очи нямам ли да видя, а, мърло???? Диана Любенова, която е доста по-възрастна от Аска, изглеждаше в пъти по-добре от недоразумението на пластичната хирургия!Колко си заблудена само, горката глупачка;))))))))))

Коментирай

До блаа

преди 8 години

Като гледам каква лавина от негативни коментари има в последно време срещу Асиета.... Изобщо не е изгубено това време, напротив, маската на Гнуслисия е на път да падне! Трудно е за преживяване, а лизачо???

Коментирай

Жирона

преди 8 години

Някой ще ми подскаже ли ,но честно,на какво приличат ремонтираните уста на тези двете? Явно за тях е без значение, как изглеждат отдолу и отгоре.

Коментирай

9k

преди 8 години

Явно си мислят, че така ще привлекат мъжкия пол. Но това, което устите им привличат е само мъжкия ПОЛов орган.

Коментирай

Лили

преди 8 години

Невероятно.........но пък приятно за гледане и четене! Страхотна прилика, просто не е за вярване. И фотошоп да има, пак основните прилики, черти и излъчване са налице. Страхотни коментари. Истинско забавление. Благодаря! Само не разбрах какво означава: Иначе вие яхайте метлата забавни сте муахахахахахахаах.......???" муахахахахахахаах"???, Моля, дайте пояснение.

Коментирай

Лили

преди 8 години

Невероятно.........но пък приятно за гледане и четене! Страхотна прилика, просто не е за вярване. И фотошоп да има, пак основните прилики, черти и излъчване са налице. Страхотни коментари. Истинско забавление. Благодаря! Само не разбрах какво означава: Иначе вие яхайте метлата забавни сте муахахахахахахаах.......???" муахахахахахахаах"???, Моля, дайте пояснение.

Коментирай

Едно към едно

преди 8 години

Абсолютно еднаквилЕдинствената разлика е в произхода - наша Асенка е от Вакарел и това личи огвсякъде. От Донатела лъха аристократидзъм, тя се занимава със сериозен бизнес, а тази селтачка само цица балъци!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.