ТРАГЕДИЯ! Дъщерята на Анахид в кома след опит за самоубийство

1836
28 Септември 2017, 14:00


Преди малко повече от година Анахид Тачева погреба сина си Димитър Цонев, а днес е сполетяна от нова жестока трагедия. Голямата й дъщеря Теодора направи опит за самоубийство и сега бере душа в токсикологията в „Пирогов”, пише „Уикенд“.

 

Клетата жена е в тежка кома в интензивното отделение на клиниката. 

 

Теодора опитала да сложи край на живота си, поглъщайки огромно количество антидепресанти. За да засили ефекта от хапчетата, самоубийцата изпила с тях и огромно количество алкохол, научи „Уикенд” от свои източници в медицинските и полицейските среди. Къде, от кого и как е била открита в несвяст обаче информаторите не уточниха, тъй като сведенията им по този въпрос са оскъдни.  

 

 

 

През лятото Теодора си дошла в България след дълги години живот и работа в Италия. Тя възнамерявала да прекара тук само годишния си отпуск, след което да се върне на Апенините и да продължи да изкарва заплатата си там. За престоя си в София г-жа Цонева си наела квартира, като с хазяите се разбрала да освободи жилището след няколко седмици.

 

Докато била в родината, сестрата на покойния Митко Цонев, не щеш ли, се влюбила. Обектът на чувствата й – някой си Васко, обитавал апартамент близо до нея и тя видяла в негово лице мъжа на живота си. 

 

За да не го изпусне, Теодора решила да зареже Италия и да се установи за постоянно в България. Заминала за Рим, но за кратко – колкото да напусне работата си в посолството, да уреди някои лични дела и да освободи тамошната си квартира. После отново хванала самолета за София.  

 

В България щерката на Анахид довела и малолетния си син Дейвид. Дъщеря си Мария пък била изпратила в САЩ при баща й – чернокож US математик. 

 

Сега, след разигралата се с майка му трагедия, момчето спи в столичното 4-то РПУ. Ченгетата му търсят усилено приемно семейство, за да има кой да го гледа.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени