ТРАГЕДИЯ! МЕГЗ се осакати докато шие (ВИДЕО)

https://hotarena.net/laifstail/tragediia-megz-se-osakati-dokato-shie HotArena.net
ТРАГЕДИЯ! МЕГЗ се осакати докато шие (ВИДЕО)
Вчера вечерта топ дизайнерката Мегз изправи косите на всичките си фенове. Своенравната хубавица, която една минута не може да стои мирно пострада много сериозно докато шие новите си екстеншъни.

Вчера късно вечерта Мегз беше на фризьор и показваше на последователите си в поредица от сторита в инстаграм как си поставя нови коси. Каканашева беше седнала на машината в лъскавия салон и съвсем сама сглобяваше косата си, а феновете й не спираха да я аплодират колко е сръчна. Минута невнимание обаче и пръстът на амбициозното миньонче се оказа под иглата. Последваха писъци на болка. Мегз започна да крещи, защото иглата прониза пръста й. Болката на дизайнерката пролича не само от писъците, но и по жестовете на тялото й. Машината се разтресе, а тя панически се опитваше да освободи пръста си. Тук клипчето спира.

Феновете на носителката на златна игла изпаднаха в шок. Клипчето прилича на филм на ужасите. До края на вечерта талантливата дизайнерка не качи нов клип и  феновете й още не са наясно какво се случва с пръста й. Краткото стори моментално обиколи инстаграм като множество потребители си го препращаха или пускаха загрижени истории с емотиконки на сълзи и “добре ли си Мегз” в собствените си истории.

Клипчето действително е плашещо (видео в края на текста). Подобни наранявания се случват често в шивашкия бранш, в който е бизнесът на Мегз. Надяваме се дизайнерката да не е засегнала някой сериозен нерв на пръста си, защото това може да доведе до неговото обездвижване или частично отрязване. Това може да й попречи да твори завинаги или поне временно. 


11 Коментара

ani

преди 5 години

Tova pokazva kolko e srachna,kolko dobra 6ivachka e (ot dete),nakratko-KOLKO E NEKADARNA!

Коментирай

жалко е

преди 5 години

просто ми е жал за вас, че се налага да пишете подобни простотии..след години (ако имате поне капка мозък) много ще ви тежи

Коментирай

mental

преди 5 години

хората с ментални проблеми не само ,че не получават адекватна грижа в България, но и се ползват като циркови животни - за радост на тълпата, която обича да гледа унизителни картини с нискоинтелигентни участнизи...най-жалкото в случая е как това болно момиче само плаща, за да пише за себе си... към близките - помогнете й, това са сериозни психични отклонения.

Коментирай

JOY

преди 5 години

ХАХАХАХАХАХАХ

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 5 години

Някой от коментиралите пипал ли е въобще шевна машина,наясно ли е как се шие,та определя кой колко е сръчен!Попитайте дългогодишни стари шивачки,особено тези в заводите и цеховете,дето са на норма,ще ви обяснят,че такива злополуки се случват и на тях,ама.............

Коментирай

Злоба

преди 5 години

Кое и е малоумнито бе??? Вие можете ли да шиете? Вие колкото нея ли работите и колкото нея ли изкарвате пари?? Докато ба вас ви е жал, тя хич не знае за съществуването ви и е млада, хубава, богата, известна??? Да се нараниш докато шиеш кво му е болното. Болни сте вие злобари!

Коментирай

Що се напъва

преди 5 години

Е нали има пари защо трябва тя да шие и работи изобщо? Да и си лапа хуя на Брендо и да си стой на село

Коментирай

АЗ

преди 5 години

то малоумното вместо да си гледа напред...ама нали трябва клипчета да прави глупендерката ....ако е толкова голяма шивачка,за колкото се пише - не би трябвало да си закачи така глупаво пръста...явно е сядала на шевна машина само за пред камерите-то и личи ,че не е на " ти " с тая машина....

Коментирай

Я се разкарай, не си оригинална!

преди 5 години

Да, аз съм пипала шевна машина, работя с такива от 15 години и до сега не ми се е случвала подобна дебилна ситуация! Сигурно защото аз наистина мога да шия, за разлика от грозното същество по-горе!

Коментирай

Кой би злобял на този грозен и некадърен бобър?

преди 5 години

И шием по-добре от нея, и работим повече от нея! Освен това сме по-красиви и по-умни! Изяж си ръцете от яд, крива мотико!

Коментирай

Nqma ime

преди 5 години

Абе хора,тя нарочно си бутна пръстта. Личи страшно много :D

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.