Трагедията на 2 известни жени (Покъртителен разказ за вдовиците на Шарков и Манджуков)

4949
01 Април 2014, 17:30


Две красиви жени преживяват своите лични драми – Мисис България 2008 Милена Шаркова остана вдовица, след като съпругът й – баретата Емил Шарков, бе убит на 14 март при акция в Лясковец  от психично болния Петко Петков.

 

Царица Роза 2007 и бивша телевизионна водеща Лора Георгиева пък погреба Борислав Манджуков, който бе баща на дъщеря й. Той бе застрелян на 24 март пред жилищната им кооперация, напомня HotArena.net.

 

С 10-дневна разлика двете хубавици се разделиха завинаги с половинките си.

 

Собственичката на марката „Мисис България“ Меги Савова определи Шаркови като „деликатни хора, които истински се обичат“. Обръщали се един към друг с гальовни имена и винаги се държали така, все едно са гаджета от няколко седмици, пише сп. „Блясък“.

 

Преди убийството на Емил те си купили къща, където да продължат живота си. Но съдбата реши друго. Милена сама е изкарвала прехраната си – имала е свой бизнес и управлява магазини за керамика в София и на морето. Отскоро е започнала държавна работа. Дъщеря й се казва Теодора и вече е на 15 години.

 

С Емил са искали да имат още едно дете, но и това съдбата възпрепятства.

 

Лора Георгиева никога не е афиширала връзката си с бизнесмена Борислав Манджуков в медиите. Миналата година, на 14 февруари, се появи дъщеричката им Мишел и тогава единствено тя си позволи да се похвали във Фейсбук с радостната вест.

 

Боби има и друга дъщеря от друг брак, а с Лора е живял на семейни начала. Първата му съпруга след раздялата се пропива и умира от цироза. Говори се, че Манджуков е имал връзки с куп чалгаджийки.

 

След като Манджуков бе застрелян, Лора изтри Фейсбук профила си.

 

Носи се слух, че е бил замесен в канал за наркотици и че е дължал пари на руснаци, както и че е имамил доста хора с имоти.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени