Треска за намаления в mymall.bg! Лятната шопинг треска започва днес

1366
13 Юни 2016, 16:58


Треска за намаления е разтърсващата лятна шопинг кампания на mymall.bg.  Официалният старт на кампанията е на 13.06.2016 г., като ще продължи до 17.06.2016 г. Това са 5 дни на невероятни намаления, които достигат до 50%. Става още по-вълнуващо, като оценим факта, че mymall.bg предлага само оригинални маркови стоки и намалението е от реалната цената, а не от предварително завишени цени.

Но защо Треска за намаления?

Кампанията обхваща разтърсващите 50 000 артикула. Точно така 50 000 оригинални стоки от световно известни марки като Nike, ADIDAS, PUMA, Lee Cooper и Converse. Включени са стоки от всички категории: дрехи, обувки, аксесоари, мъжки, дамски и детски стоки. Всичко необходимо за лятото можете да намерите на mymall.bg и то на фантастични цени.

Ако трябва да разгледате 50 000 артикула в някои физически магазин или мол, това ще ви отнеме цяла вечност, ако изобщо е възможно. Но в можете да намерите стоката, от която се интересувате, за няколко минути. Поръчвате с няколко клика на мишката и получавате желания артикул с безплатна доставка. А ако поради някаква причина решите да върнете закупения от вас артикул, разполагате не с месец или два, за да го върнете, а с неограничен срок.

Кампанията Треска за намаления ще продължи пет дни и до изчерпване на количествата. Така че не чакайте последния момент, а зарадвайте себе си и тези, които обичате, с оригинален летен подарък от mymall.bg.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени