Тревога! Ива Екимова изчезна! Какво стори с нея Пилето?

7588
10 Декември 2016, 10:36


Ива Екимова е неузнаваема и неоткриваема, откакто се загаджи с Иво Пилето, узна HotArena.


Пиарката доскоро минаваше за дама от висшата класа, обградена все от интелектуалци и богаташи. След като Петрозар и заряза и прекара известно време в самота, блондинката рязко смени курса на любовния си живот. Така изненадващо за всички хлътно по подземния бос Ивайло Чобанов, по-познат като Иво Пилето.


Скоро след началото на връзката им, Ива постна няколко техни снимки, а след това - изненада! Екимова директно изтри профила си във фейсбук, в който бе доста активна преди това. Логиката ни навежда на мисълта, че това не се е случило по нейна воля. Освен това, пиарката спря да се появява на светски събития, които бяха нейния втори дом.


Това кара близки и приятели на Екимова да се притесняват какво точно се случва с нея. Най-обезпокоителен е фактът каква слава се нови на новия обект на чувствата й. Те недоумяват къде да се намерили и как са се сдушили, след като Ива винаги е била противник на подобен начин на живот и е търсила духовното и възвишеното.


Явно неподозираната и страст към лошите момчета се е отприщила с пълна сила и буквално я е помела. Все пак Иво Пилето е едно от страшилищата в родния ъндърграунд. Името му преди се е свързвало с Георги Илиев и Мето Илиенски, а сега се смята за по-опасен и от Янко Ваташки-Лудия, пише "България днес".

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Глори
Преди 1 година
-2
Дали да вярваме на написаното или не? Каква ли е истината звучи притеснително и някак страшно
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ФР
Преди 1 година
0
ПЛАШИЛООООООО
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Loty
Преди 1 година
-1
Много долнопробно сайтче станахте. Какъв Иво Пилето ви гони бе,мърлячи прости ?Защо под статията няма име, та да се види, кой от вашите некадърни драскачи я е писал???Много сте прости бе.Станали сте , като курвите. Продавате се за жълти стотинки, на всеки, който ви даде не кой лев.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени