Три причини да повярваме в ЙОГА СЛИМ

1182
25 Август 2013, 12:00


ЙОГА СЛИМ е уникална програма за редукция на теглото, поддържане на постигнатите килограми и оздравяване на тялото и духа. Тя е изградена на базата на теории и практики от тибетската медицина, видя HotArena.net.


Ефективността й е доказана чрез терапевтичните постижения на д-р Олег Торсунов. Руският учен е известен по света като вещ следовник на тибетското наследство в лекуване на тялото и духа. За него и следовниците му няма съмнение, че всяка болест се причинява от нарушена връзка между човека и природата, както и от дисхармония между телесното и духовното у пациента. Да лекуваме причината за болестта, а не последиците от нея, е максимата на школата, създадена от д-р Торсунов.


Програмата ЙОГА СЛИМ е ориентирана към онези, които се стремят да променят не само силуета, но и нагласите си за добър живот. Това е стройна четиристепенна структура и технологията й изисква спазване на всичките четири модула. Първият е разчетен на приема на чай от тибетски билки – те имат доказано действие като имуностимуланти и антиоксиданти. Билковият букет забавя стареенето на клетките и съдейства за изхвърляне на токсините от организма. Вторият модул включва две диети:

 

Диета-1 гарантира стопяване на мастните депа и редукция на килограми в рамките на един месец. Диета-2 показва как да се задържи редуцираното тегло, без да се прояви ефектът йо-йо. Третият и четвъртият модул препоръчват дихателни техники и физически упражнения, чрез които се постига овладяване на мускулите и нервите, оптимизиране на сърдечно-съдовата дейност и хармония между физиология, мислене и емоции.


Много хора ще се отнесат скептично към ЙОГА СЛИМ и това е обяснимо: всеки иска да види бързи резултати от своите усилия. Но има поне три причини, които могат да ни накарат да повярваме в ЙОГА СЛИМ! Ето ги!

 

* ЙОГА СЛИМ основава въздействието си върху природни продукти, приемът, на които не вкарва в тялото химия или вещества с негативни странични ефекти. Действието на билковия чай е проверявано поколения наред в Тибет и други азиатски райони, а в по-ново време – в лечебните семинари на д-р Торсунов.

 

* Важна част от програмата са препоръките за правилно дишане и развиваща физическа активност. Обездвиженият и стресиран модерен човек има нужда от подобно познание, за да овладее собственото си тяло и да прогони болката и тъгата чрез движение и насищане на клетките с кислород.

 

* ЙОГА СЛИМ не обещава чудеса; привържениците на програмата честно признават, че до желания резултат се стига стъпка по стъпка. Нужни са упоритост и търпение; нужно е време, в което човек може да узрее за истински стойностните неща в живота. ЙОГА СЛИМ не е скоростна диета – това е философия на оздравяването, която прави тялото и духа млади!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени