Три звезди на прага на самоубийството

3879
28 Юли 2011, 14:17


Редакторска плесница

 

 

Тежка е съдбата на избраните, сме казвали неведнъж. Повечето от родните ни звезди може да се мислят за безсмъртни, но други гледат на смъртта като на изцеление. Да, клише е – богатите също плачат! Но още по-голямо клише е да посегнеш на живота си от безсилие и лабилна психика.

 

 

Таня Боева

 

 

Повод за днешната редакторска плесница станаха последните слухове, според които Таня Боева обмисляла опит за самоубийство. Според колегите от „ШОУ” изпълнителката на „Лутам се” е изпаднала в дълбока криза след загубата на новородения си син. Бебето почина малко след раждането преди около месец и беляза Таня Боева с неописуема мъка. Само преди 4 години фолк певицата преживя друга драма – загуби едно от близначетата, които носеше в четвъртия месец.

 

 

Таня Боева обаче има един син – здраво 4-годишно момченце, което се нуждае от майчина обич. Твърде егоистично би било от нейна страна, ако наистина посегне на живота си.

 

 

Мария Игнатова

 

 

Неотдавна в. „Контра” разкри дълго пазена тайна на Мария Игнатова. Миловидната блондинка е правила опит за самоубийство заради несподелена любов. Според изданието именно по тази причина днес Мария има татус на китката – той прикрива белезите от времето, когато си е прерязала вените.

 

 

Радина Кърджилова

 

 

Ах, тази Радина! Също толкова драматична, колкото героинята си от „Стъклен дом” Сиана, която неведнъж прави опити да се самоубие. Не знаем дали и Радина е виснала на въжето, но според Kliuki.bg актрисата е рязала вените си заради гадже. Кърджилова неведнъж е признавала, че нейната любов винаги е изпепеляваща, погубваща, всепоглъщаща и винаги много драматична. Нищо чудно актрисата да е посягала на живота си от любов в тийнейджърските си години.

 

 

Но с бръснарското ножче шега не бива! То реже до кокал и някой ден самоубийството може да остане не само опит, а да се превърне в успешно!

 

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Детенцето на Таня
преди 6 години
0
е много сладичко!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Стела е срам за сайта
преди 6 години
0
Стела, кой ти плаща заплата? Ти пишеш толкова пошло, клиширано и скучно. Нека ти платят да спреш да пишеш. Какви са тия глупости?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени