„Трябва ли кариерата да бъде преди децата?“ е темата на третото специално издание на „Сблъсък“

717
21 Април 2017, 13:37


Пречи ли ни кариерата да бъдем отговорни родители и кое е правилното решение – да се посветим изцяло на отглеждането на децата или да го съчетаем с успешно професионално развитие? Това са част от въпросите, по които ще спорят две носителки на титлата „Мис България“ – Евгения Калканджиева и Антония Петрова, срещу волейболистът Владимир Николов и единият от водещите на „Сблъсък“ Иван Христов.

 

 

 

Това е третото от четирите ексклузивни издания на емблематичното предаване. Те са посветени на раждаемостта и родителството и са в подкрепа на кампанията на Движение за национална кауза – ДНК „Направи го за България“, която има за цел да помогне за справянето с демографската криза. До 1-ви май, всички двойки, чиито бебета са заченати след 1 януари 2016-та, могат да се запишат чрез снимка от видеозон, положителен тест за бременност или снимка с вече родено дете. За всяка споделена бременност ДНК ще дари минимум 1 лев за двойки с репродуктивни проблеми. Част от инициативата е и най-голямото кръщене в съвременната история на страната, което ще бъде тази есен в различни градове на България, а кръстници на децата ще станат лицата на „Направи го за България“ – популярни личности, сред които и някои от водещите на bTV.  

 

 

 

Третият „Сблъсък“ е на 22 април, събота, началото е в 10 сутринта. Рингът е в Sofia Ring Mall и всеки гост на търговския център ще има възможност да ги проследи на живо. Посетителите на мола могат да станат и преки участници в драматичния дебат.

 

 

Най-горещата част от споровете ще се излъчва на живо в ефира на „Тази събота“ по bTV, която е медиен партньор, а целият сблъсък ще се стриймва във фейсбук страницата на ДНК - facebook.com/dnknpo. Освен да се срещнат с Иван и Андрей, посетителите на Sofia Ring Mall имат възможност да се се запознаят и с някои от лицата на „Направи го за България” и да получат повече информация за нея.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени