Тризначките след гаврата с некролога: Страх ни е за живота ни!

1950
14 Декември 2015, 13:12
Тризначките от „Биг Брадър“ са в шок след последната гавра с тях. Сестрите Вяра, Надежда и Любов от Благоевград преди дни доживяха да видят родния си град облепен с техни некролози и се боят за живота си оттук — нататък, научи HotArena.


Страх ни е! Потресени сме от това, което се случи през изминалите дни. Не знаем докъде може да стигне цялата злоба и агресия срещу нас“, изплакаха сестрите.


Трите вече са подали жалба в полицията и в прокуратурата в Благоевград и София. „Това е грубо посегателство над личността ни и ние няма да оставим нещата така. Само човек, който не вярва в Бог може да ни стори подобно нещо“, съкрушена е най-голямата сестра — Любов, пише "България днес".


Именно тя спечели голямата награда в „Биг Брадър“, но освен пари и слава, успехът им донесе и много неприятности. Сестрите вярват, че шоуто им е донесло дори проклятие и са убедени, че проблемите им са започнали именно след края на предаването.

В момента те се съдят с Нико Тупарев, който води дело срещу тях за неспазване на договора им. По думите им, те отказали да се снимат в реклама за новия сезон и той завел дело срещу тях.

От своя страна те се съдят с продуцента, като го обвиняват, че на техен гръб е печелил пари. И дори твърдят, че заради делото животът им е застрашен.

Много пъти ни заплашваха, че ще ни убият заради това дело. Не знаем какво се случва. В Благоевград също има един човек, който иска да ни навреди“, жалват се сестрите. Но също така допълват, че въпреки лошото, което ги е сполетяло няма да се откажат.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени