Трогателно! Дими показа невиждани снимки на дъщеря си

5230
12 Януари 2013, 14:59


Дими разплака приятелите си във Фейсбук с непознати за повечето красиви снимки на покойната си дъщеря, видя HotArena.net.

 

След страшното решение, което взе по-малкото му дете, докато той беше в „Big Brother All stars”, по техен адрес се изписа какво ли не! Дни наред жълтите издания в страната се занимаваха с ужасната трагедия на Дими. Мнозина говореха за живота й на „бързи обороти”, но само най-близките им разказваха за това, колко прекрасна е била Деметра.

 

Покрусеният баща намери най-достойния начин да почете паметта на детето си. Дими преди нова година беше публикувал ясно съобщение във Фейсбук: „Няма да падам на нивото на намазани с жълто медии и да уточнявам от какво е било болно детето ми, защото това касае само мен и семейството“.

 

Сега обаче бащата публикува непознати за хората снимки, разказват от mamita-bg.com. На тях се вижда не щурата купонджийка с ексцентричното поведение, а истински одухотворена красавица.

 

„Тя познаваше по-добрия свят! Не знам кога е правена тази снимка, но Деми е познавала и другия свят!“, споделя Димитър Казълов на стената си във Фейсбук.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени