Тровят кучето на Елен Колева

1628
07 Април 2016, 12:00


Актрисата Елен Колева едва не загубила домашния си любимец преди година. Брюнетката споделя, че нейни недоброжелателни съседи се опитали да го убият, а тя го спасила на косъм от смъртта, разбра HotArena.


За жалост, по-късно малкия й любимец починал от инсулт, но благодарение на грижите на Елен успял да пребори отравянето.


Не е ясно защо съседите са се опитали да убият кучето на звездата, което било изключително мило и дружелюбно. Те му дали да пие антифриз, който то горкото погълнало, без да се усети.


За щастие Колева била наблизо и веднага реагирала. „Заведох го в болницата. Оттам ми обясниха, че шансът му за оцеляване е нулев, тъй като ще бъдат поразени бъбреците му, след време ще се изсушат. Тифани оживя, но остана с един бъбрек.

Прибрах я в къщи и започнах да я лекувам с рейки”, споделя Елен.

Актрисата от години сама се лекува с енергийния терапевтичен метод на лечение, а сега е пренесла лечението и върху четириногия си приятел. Повече от месец лекувала с ръце животното, а в резултат на усилията й, лекарите установили, че то се възстановява и дори започва да изгражда нов бъбрек, благодарение на енергията от ръцете на Колева, пише „България днес”.


Малко след това Тифани си отиде от инсулт. Това се случи преди Нова година”, тъжно обясни още синеоката актриса.


Самата тя от години се занимава с енергийна терапия и се увлича по източните философии.


„Завърших рейки при Екатерина Стоянова. После се подложих на 10 сеанса регресивна терапия, включвах се и в медитациите. Така успокоих духа и емоциите си”, споделя още тя.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени