ТУШ! Вижте най-яките тв гафове! (Сричат, падат и се излагат)

3524
28 Декември 2013, 13:52


Редакторска плесница

 

Никой не е безгрешен! Това е безспорно! Но нашите политици, новинари и медийни лица понякога надминават с много границите на понятието „грешка-човешка“. Те канят по концерти покойници, клонират се в няколко телевизии едновременно, спъват се, падат, пак стават… Туш отвсякъде!

 

HotArena.net подбра за вас някои от най-яките тв гафове през изминалата година, достойни не само за „Господари на ефира“, но и за Гинес по култови изцепки.

 

Покойници

 

Този гаф на Вежди Рашифов е от миналата година, но не можем да не ви го припомним. Бившият министър на културата се изцепи по БНТ, че ще покани на оперен фестивал в Москва Гена Димитрова. Оперната прима едва ли се е отзовала на поканата му – тя почина още през 2005 година. Но пък евала за амбицията на министъра!

 

Министерският конфуз малко по-късно последва и Лиляна Павлова, която реши, че Индира Ганди е мъж. После се оправда, че е било обикновен лапсус и много добре знае коя е Индира Ганди.

 

Колкото и да се оправдава Лиляна обаче, не можа да измие срама и честите сравнения със Златка Димитрова, която смята, че Англия е столица на Великобритания.

 

Двойници

 

Диана Любенова пък се оказа, че има клонинг. Докато беше на живо в „Преди обед“ по бТВ, се появи и при Гала по Нова в „На кафе“, което също било на живо. Обяснението може да е или че Диана Любенова си има двойничка, или че ни лъжат за живото предаване. Второто сякаш е по-правдоподобно…

 

Сакатлъци

 

Култов ще остане и гафът с Деси Банова. Синоптичката се претрепа, докато рецитираше прогнозата за времето. Хвърчаха крака, ръце, но в крайна сметка Деси успя да се окопити да си каже думичките.

 

Техника

 

Ветерани в гафовете тази година обаче си остават Х Фактор. Целият екип трепереше всеки път преди живо предаване, защото имаха сериозни проблеми с техниката. И всеки път ставаше гаф! Или зрителите гледаха черен екран, или реклами от по 30 минути, или хващаха водещите по бели гащи, без сценарий на аутокюто.

 

Подобни проблеми имаха и от „Българската Коледа“, която стартира с черен екран.

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени