ТВ шефката Севда Шиш. коли и беси (Държи се с подчинените си като със слуги)

1565
09 Август 2015, 13:16


Севда Шишманова се е взела твърде насериозно и се държи с подчинените си все едно са й лични слуги, говорят под сурдинка на „Сан Стефано” 29, узна HotArena!

 

Работещи в БНТ не коментират програмната директорка на БНТ 1 в сградата на обществената медия от страх да си навлекат гнева й и бързо-бързо да изпаднат в немилост, а в последствие и уволнени. Това е неин запазен стил, пише „Уикенд“.

 

Извън високото бяло здание обаче с отвращение споделят как Севда Шиш., както не особено ласкаво я наричат те, е обърнала обществената медия на бащиния. Освен това работещи в БНТ са възмутени, че бившата репортерка се изживявала като баш генерален директор и се опитвала да изземе функциите на Вяра Анкова.

 

Потресени журналисти, режисьори, оператори от обществената медия разказват, че русата амбиция толкова си била вирнала носа, че не считала за нужно да поздравява обикновените служители, а си контактувала само с шефовете.

 

„Сутрин влиза наперено в сградата, не казва нито „Добър ден” на дежурния полицай, нито на секретарките на портала, а направо се пъха в асансьора, който предварително трябва да е извикан и да я чака отворен. Държи сутрин винаги да се вози сама до кабинета си до 10-ия етаж, защото не иска никой да й разваля настроението”, споделят още пред „Уикенд” от „Сан Стефано”.

 

Когато искала да слезе до по-долен етаж или пък си тръгвала, 53-годишната разградчанка специално поръчвала на секретарката си да извика асансьора, защото Севда не искала да си губи времето в чакане.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?!
преди 2 години
0
Това се говори отдавна за нея,но изглежда по-отгоре я крепят,само така може да вършее безнаказано . Не искам да съм хейтър ,но дано си намери мястото това самозабравило се цигане.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени