ТВ водещ се похвали, че е забил Рут Колева! Обяви във Фейсбук, че са гаджета

https://hotarena.net/laifstail/tv-vodesht-se-pohvali-che-e-zabil-rut-koleva-obiavi-vav-feisbuk-che-sa-gadjeta HotArena.net
ТВ водещ се похвали, че е забил Рут Колева! Обяви във Фейсбук, че са гаджета

ТВ водещ се похвали, че е гадже с певицата Рут Колева във Фейсбук, узна HotArena.

 

Борислав Банев, който е познат като водещ на новините по вече несъществуващата музикална телевизия ММ, смени статуса си на обвързан със звездата.

 

На 28 юни Боби е навършил 40 години, а изгората му е с петилетка по-млада от него. В момента е главен редактор на електронното списание „Егоист“, а преди това е бил редактор в мъжкото списание Men’s Health България. От профила му става ясно, че на 5 юли е сключил брак, но развод не е упоменат. За него казват, че с часове може да говори за литература и мръсен рок, познава историята на българската и световната музика, писа „Телеграф“.

 

Обявлението за връзката между журналиста и певицата предизвика реакциите на приятелите им. „Горчиво! Горчиво!“, „Е, вече революцията започва“, „Зелено, зелено! Да й пазиш гърлото, че пее като славей!“ и „Чакам хубава песен“, бяха само част от първите коментари. Рут Колева повече от година не е имала сериозно гадже. Дълго време леглото й беше празно. Мъжете я зарязваха и връзките й не бяха достатъчно успешни. Последно тя бе с телевизионер, с когото се запознали в реалити шоу, където тя била участничка.

5 Коментара

Теодор

преди 6 години

Колко от 1 до 100 трябва да се мрази човек, за да си позволи да излезе въобще с това... хм.....ъъъъъъ подобие на крокодил? Не! Извинявам се, че я сравнявам с тези горки животни! ПутКО Лева :D

Коментирай

Fit

преди 6 години

Завалията... Не е за хвалене тази работа.

Коментирай

Xaxaxax

преди 6 години

Kato te gledam i tebe kakuv si "ubavec" xaxxa Prismial se hurbel na shturbel:))))))

Коментирай

ъъъ

преди 6 години

Горкия, какъв лош вкус. И какъв лош късмет. Чак ми е смешно, че "това нещо" и гаджета си намира.

Коментирай

правопис

преди 6 години

Спокойно бе хора. Той не е с нея наистина, а ........"ТВ водещ се похвали, че е гадже с певицата Рут Колева във Фейсбук". Според написаното става въпрос само за Фейсбук. Жалко за неграмотните в този сайт, а и като цяло разбира се!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.