ТВ водещи си разменят квас за ватикански хляб

4083
05 Юли 2014, 16:00


Според поверието ватиканският хляб представлява питка, която се прави веднъж в живота. Към тестото цяла седмица се добавят продукти по специална рецепта, после се разделя на 4 части - 3 от тях се раздават на близки, а другата се пече. Важното е, че сбъдва едно желание на този, който го направи, узна HotArena.net.

 

Два месеца след като прочита какво е ватикаснки хляб и толкова много иска да го направи, тв водещата Венета Райкова вижда във фейсбук, че колежката Нели Хаджийска приготвя сместа, информира в. „24 часа“.

 

А мечтата на Райкова е много съкровена. Затова веднага праща съобщение на Хаджийска, че иска една част от тестото. Двете обаче са много ангажирини и не могат да се срещнат. Уговорката е следната - водещата на "Търси се" оставя тестото на охранителя в комплекса от затворен тип, в който живее, а Райкова го взема в удобно време. Това се случва миналия месец, малко преди Хаджийска да замине на ваканция в Синеморец.

Венета Райкова показа във фейсбук изпечения ватикански хляб.

 

"Знаех и затова върнах жеста, като оставих играчка за сина . И нещо друго - желанието започна да ми се сбъдва от момента, в който взех сместа", разказа Райкова. Меги Димчева също изпече ватикански хляб с квас от тестото на Нели Хаджийска. И трите водещи публикуваха снимки на готовия хляб, който прилича и има вкус на кекс в личните си профили във фейсбук. За да обяснят на приятелите си в социалната мрежа какво е това, под кадрите поставяха линк към материала на в. "24 часа" от 6 април.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени