ТЪЖНО! Камелия: Бях бременна, но загубих детето! (ВИЖТЕ ИСТОРИЯТА Й)

10762
01 Декември 2013, 13:30


Певицата Камелия призна, че няма проблем със зачеването, но има такъв в износването. Била е бременна, но за нещастие е загубила плода, разбра HotArena.net.

 

“На концерта на ТВ Планета ще съм с невидим костюм, защото няма да участвам”, така започна изповедта на изпълнителката на „Залеза и зората“.

 

Тя не взе участие сред звездите на „Планета Пайнер“ на концерта в НДК, защото е нямало какво да ново да представи. Лятото се е занимавала с воденето на два телевизионни формата ("Марс и Венера" и "Мис България 2013") и е нямала време за друго.

 

„Не се чувствам комфортно да изпея стара песен, искам нещо ново, а периодът ме хвана неподготвена“, добави още тя.

 

Сподели, че няма вражда нито с други фолк певици, нито с шефа й. Не е била наказана, заради появата й по халат и чехли на миналогодишните награди на компанията.

 

„Митко Димитров призна, че съм права и тази година ще има категории „Певец“ и „Певица“ на годината", поясни фолк фурията.

 

За предаването „Марс и Венера“ Камелия отсече: „Имах договорени отношения за определен брой снимачни дни, те са изпълнени! Коректна съм с НОВА, и те са коректни спрямо мен. Няма скандал!“.

 

Венета Райкова я попита за болезнената тема за децата. Изпълнителката сподели, че няма проблем със забременяването, а с износването. Била е бременна и то не веднъж, но при всичките пъти е загубила плода.

 

„Ще си дойде, когато му е времето. Обичам децата, но не мога да усетя, че аз някога мога да бъда бременна“, шокира Камелия в „Горещо“.

 

 

Доколкото се подразбира от думите й в интервюто, хубавото я сполетяло, когато с Цветин са били на море. Но лошото последвало след това. Другата седмица ще има продължение на разговора.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени