ТЪМНОТО минало на Йоана! Певицата близка с Маргините, взимала опиати пред децата си!

11399
10 Октомври 2013, 13:58


Редакторска плесница

 

Йоана изглежда кротка и добричка в Къщата на ВИП Брадър. Влюбчива и с изключително чувство за справедливост, Йоана не спира да чете морал на Лияна заради Тервел.

 

Но малко хора знаят, че всъщност чувството й за морал идва от факта, че тя самата иска да забрави за аморалното си поведение в миналото, научи HotArena.net.

 

FH1 и Маргините

 

Всичко започва няколко години след мега хита на Йоана „Хиперсоник“. Безспорно тя успя да пробие с парчето, направи тотален удар, но след това така и не успя да се задържи на сцената. Появата на децата и семейният живот бързо я повличат и Йоана влиза в коловоза.

 

Докато не я забелязва Жени Калканджиева, която я привлича към Визаж. Там тя прави силно впечатление на собствениците в сянка братята Маргини. И те я издигат в „букер” и „мениджър”, сиреч - сватосва клиенти и модели, пак сиреч – сводница.

 

В FH1 – новата агенция на Маргините, Йоана натрупва много грехове – толкова, колкото и сълзите, изплакала във ВИП Брадър, няма да успеят да отмият.

 

„Обещаваха ни кориците на списания, рекламни договори, ревюта и конкурси за красота по света, а ни превърнаха в проститутки”, разказват по-късно в процеса на разследването срещу агенцията част от 16-те моделки, привлечени като свидетели, пише „Всеки ден“.

 

Йоана залита и по наркотиците. Започва да се друса заедно с моделките, които винаги разполагат с голямо количество бяло преди среща с клиент.

 

Малко преди спецакцията на МВР, Йоана преустановява сводничество, по нареждане отгоре. 23-годишната манекенка Ралица Любенова влиза в ролята на „маман“ и по време на арестите е прибрана заедно със съпруга на Ирена Милянкова – Росен Чолов.

 

Йоана отърва кожата.

 

Черешката на дрогата

 

По време на участието на Йоана в „Черешката на тортата“ стана грандиозен скандал, за който медиите дълго говориха. Когато певицата била домакин, извадила кока на масата, донесена й от дилър лично в дома на Йоана. След като тя и Тодор Славков дръпнали няколко магистралки пред ококорените очи на екипа и останалите участници, се усамотили в другата стая.

 

„Започнах с простотиите, с нощния живот. Прибирайки се сутрин, започнах да се виждам в очите на децата и съпруга си. Ударих дъното. Пропаднах“, призна си Йоана, което подсказа, че певицата е взимала опиати и пред собствените си деца – момчетата Ясен и Йово.

 

Сега във ВИП Брадър чете морал как другите съквартиранти трябва да се държат, да не развалят семейства и да са по-обрани. Те се вслушват в съветите й, без да подозират за тъмното минало на букера от FH1 Йоана.

 

Стела Йорданова

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ico
преди 4 години
0
Моля ви кажете ни нещо ново за тази мастия....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени