Търсите си проститутка? Фейсбук е вашето място!

5647
09 Април 2012, 15:55


 

Технологиите се развиват, а с тях - и пазарът на проститутки. Отмина вече времето на насилие и бой, за да те принудят да проституираш.

 

 

Не е модерно и да си хванеш магистрална пеперудка. Фейсбук му е майката, научи HotArena.net!

 

 

Една от най-древните професии днес се оказва и една от най-желаните. Тъжно и грозно е, но някои момичета живеят с една-единствена мечта – да бъдат проститутки в чужбина.

 

 

За тази „амбициозна” цел магистралата не стига. По-елитните пеперудки залагат на интернет, където пускат секс обяви или директно се регистрират в сайтове за запознанства. Там клиентелата е огромна и добре платена.

 

 

„Навалицата е голяма”, обясни пред “Телеграф” Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията.

 

 

Покрай сайтовете за запознанства скорост набира социалната мрежа Фейсбук, където профилите на момичета, предлагащи платена любов, преливат. Идеята е на сутеньорите, като следят постоянно проститутките им за „укриване на доходи”.

 

 

Те пък си имат по няколко фалшиви профила, с които да примамват клиенти. Цените варират според всеки джоб, което прави Фейсбук още по-посещаван от хора, търсещи секс услуги.

 

 

Нещо повече – предлаганите „развлечения” не само са по всеки джоб, но и по всеки вкус – кеф ти лесбийски секс, кеф ти с мъже, кеф ти – брутални оргии. Цели класове напират да предлагат секс в социалната мрежа. Във Фейсбук можеш да намериш всичко!

 

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени