УАУ! Алисия нажежи „Клуб 33“ по сутиен (СНИМКИ)

https://hotarena.net/lubopitno/uau-alisiia-najeji-klub-33-po-sutien HotArena.net
УАУ!  Алисия нажежи „Клуб 33“ по сутиен (СНИМКИ)
Поп фолк дивата Алисия нажежи до червено столичния \"Клуб 33\". Топ звездата на \"Ара\" имаше участие в хитовото заведение миналата нощ, което едва побра всички желаещи да се насладят на хитовете й и най-якия купон.

Изпълнителката на \"В кого да се влюбя\" се появи в секси черна ролкя, чията горна част наподобяваше сутиен. Дрехата очерта апетитните форми на Алисия и предизвика стотици въздишки в мачовците под сцената.

Почти два часа секси дивата забавлява меломаните с хитовете си, изпълни всичките им желания за поздрави, удостои желаещите за съвместно селфи.

Домакините от \"Клуб 33\" пък се погрижиха партито да е на макс. До сутринта се ляха наздравици след наздравици с марков алкохол, а диджеите зад пулта се погрижиха да тонколоните да звучат само супер хитове.

В неделя на сцената на клуба ще се качи най-популярният кубинец у нас Алфредо Торес, който ще представи своето денс шоу.

5 Коментара

Mara

преди 7 години

Много хубаво й стои тоалетът. Такава дължина на пола не на всеки отива, но на нея й стои супер.

Коментирай

ш

преди 7 години

Точно такава дължина стои на всеки добре, разбира се за определен тип тела трябва да се нагоди кройката на определени места. Наистина й стои добре.

Коментирай

maia ryseva

преди 7 години

neweroiatna....kakto winagi......alisia.....

Коментирай

rmc

преди 7 години

И без сутиен да излезе все тая. Интересът към нея е сведен до минимум. Банална, та чак до втръсване.

Коментирай

Maya Gnysewa

преди 7 години

Protiwna.. kakto winagi.....alisia

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.