УАУ! Багата има огромно ДОСТОЙНСТВО! (ДОКАЗАТЕЛСТВО)

2625
26 Октомври 2012, 13:30


Лъсна тайната на очарованието на самбиста, сложил на пояса си скалповете на плеймейтки и други хубавици

 

Окончателно! Багата е най-големият мъжкар в Къщата! Не защото е шампион, има огромни мускули, крие си чувствата или е верен (на пръв поглед) на гаджето си. Просто наш Благо има вместо „питон”, цяла ламя!

 

Истината разкри анонимна дама, която сподели в коментарите във Фейсбук старата женска истина! Както знаят всички – от поколението на бабите ни до днешните тийнейджърки: Голямо стъпало – голям…потенциал!

 

И преди да ни охулите, че това са пълни простотии, помислете само! Благой Иванов носи на пояса си скалпа на две плеймейтки (само за тези знаем, но…), куп обикновени красавици и вълнува всички жени в Къщата – от Аксиния до последно дошлите тризначки!

 

Плеймейтките са редовно подозирани в меркантилност, но двете Златки не само се залепиха като мухи за мед, но и го прочуха из цяла България! Русата го превърна в „Най-горещ мъж за 2008”, Черната още жалба – жали за него!

 

Това в никакъв случай не би се дължало на неоспоримия му чар, сметнахме от mamita-bg.com. Постарахме се и намерихме видео, в което самбистът лежерно е изпънал нозе пред Златка и тризначките. Е, видно е, че Благо плаща за обувки и маратонки „сорак паследний” (четиридесет и последен). Затова сме склонни да повярваме на онази дама, която го похвали в мрежата!

 

От цялата работа, изводът е следният: Жалко за Фънки! Бяхме чували, че и „Под голям камък – голяма змия стои”! Но никой нищо не е казал за него, макар Злати често да наобикаля огромното му коремче напоследък!

Източник: mamita-bg.com
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени