Уау, каква драма! (Любовница плаши със самоубийство мъжа на Рени)

4701
03 Август 2014, 14:30


Жената, която разби семейството на залязлата звезда на българския и сръбския турбо фолк Рени, е изпаднала в лабилно психическо състояние заради разкритията, че споделя леглото на съпруга й, научи HotArena.net.

 

Покрай медийното разобличаване на рогоносците, Борис Пиласоф окончателно е отрязал квитанциите на 29-годишната дама, а от отчаяние тя го е заплашила да си пререже вените, твърдят осведомени, пише в. „Уикенд“.

 

В началото на седмицата гръмна новината, че считаното за едно от най-стабилните семейства в чалгата е пред развод. Докато Рени се грижела за образованието на двете им момчета в Израел, благоверният й

 

Борис утолявал мерака си с по-младата от него госпожица. Нейното име е Красимира Маркова, проучи  „Уикенд”. Според отлично информиран източник измяната на Пиласоф лъснала, след като съпругата му изненадващо се прибрала от еврейската държава.

 

Рени планирала да доведе децата си за лятна ваканция на родното Черноморие. Решила обаче да сюрпризира съпруга си и вместо на очакваната дата, кацнала в София с няколко дни по-рано. Когато се прибрала у дома си, заварила в него вещи на жената, с която съпругът й й е слагал рога.

 

Според най-бруталния слух, който витае в чалга средите, Рени хванала похотливеца и любовницата му на капъл, но дори и да е истина, едва ли посрамената дива ще се осмели да го признае, за да не оскверни още повече и без друго вече поруганата си чест

 

След като бил хванат в крачка, Борис скоротечно бил шута на госпожицата, която до онзи ден се грижела в отсъствието на Рени интимният му живот да процъфтява. Обаче изоставената Красимира изпаднала в депресия.

 

Въпреки семейния статут на любовника си, тя таяла надежди, че след дългогодишната им връзка чувствата му към Рени са изстинали и той ще уреди разваляне на брака им. След като станало ясно, че няма изгледи това да се случи, психически разстроена низгвернатата Маркова заплашила Борис да си пререже вените, ако не се върне при нея. Засега приятелките й се грижат да не се стига чак до кървава драма.

 

В подобно разклатено състояние била и Рени. Певицата набързо си събрала отново багажа и заминала за Италия да теши мъката си. Едрогърдата изпълнителка била отчаяна и не знаела каква стъпка да предприеме спрямо неверния си съпруг. Проблемът идвал от това, че преди две години Рени и Борис сключиха брак съгласно законите в Израел.


Това се наложи, за да може и певицата да получи местно гражданство, а с него и право да пребивава в страната. Не е тайна, че Борис Пиласоф е с еврейско потекло, той отдавна притежава израелски паспорт.

 

На заканите на Рени да развали брака си с Борис, реагирали като ужилени родителите му. Те били ревностни последователи на юдаизма и се придържали към неговите канони. „Рени е в безисходица. Най-вероятно няма да може да се разведе, тъй като разводът в юдаизма е допустим, но е рядкост и не се одобрява.


При силно вярващите, които спазват законите още от древността, дори все пак бракосъчетанието да се развали, след това бившите съпрузи нямат право да се женят повторно”, информират запознати със семейните драми на Рени.

 

Именно заради това родителите на Борис му наредили да не дава кляка за развод. „Макар, че Рени си е в пълното право да го иска, тъй като мъжът й е нарушил единствената брачна норма в юдаизма – моногамията. Ако Борис наистина откаже развод, според равинското право жена му става „агуна” (прикована жена) и не може да встъпи в нов брак.


Ако въпреки това се омъжи отново, според равинския кодекс тя извършва прелюбодеяние, което носи трагични последствия за нейните деца”, твърдят още просветлени.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 2 години
0
Да си го бяха възпитали в моногамност. После някой друг виновен
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ppp
преди 3 години
0
и този ни е ограбвал
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени