Уау! Съпругата на Добромир Гущеров отново РАЗБИ! Вижте колко стилна дама е Диана и в какъв лукс живее

https://hotarena.net/laifstail/uau-saprugata-na-dobromir-gushterov-otnovo-razbi-vijte-kolko-stilna-dama-e-diana-i-v-kakav-luks-jivee HotArena.net
Уау! Съпругата на Добромир Гущеров отново РАЗБИ! Вижте колко стилна дама е Диана и в какъв лукс живее

Диана Гущерова е жена с висок стил и класа, отсъдиха интернет форумците, видя HotArena.

 

Дъщеря й Мартина отново показа колко се гордее със своята майка и пусна в Instagram нейна нова снимка.

 

Г-жа Гущерова показва отново елегантен и безупречен стайлинг и изобщо служи като пример, който всички дами, стоящи зад влиятелен и състоятелен мъж, както и уважаващи себе си, би трябвало да взимат под внимание и спазват.

 

Диана показва и топ форма, като изключим, че има вкус, който освен в облеклото, се изразява и в умерения грим и прическа.

 

И аз да имам такава родителка, и аз непрекъснато ще качвам нейни снимки в профила си“, възхитени са форумците.

 
А пък на кадъра, който бе споделен от наследницата й, се вижда в какъв лукс вирее дамата, който също изисква подобаващ стайлинг. Най-вероятно с Добромир Гущеров са на гости на сина му Християн и съпругата му Мария, тъй като интериорът наподобява техния дом. Диана и милионерът живеят в чужбина, но със сигурност там имат подобен палат, или пък нищо чудно и да е по-шикозен.

 

6 Коментара

с

преди 8 години

палатът е доста старомоден за мен и претруфен

Коментирай

Бебо

преди 8 години

Обстановката прилича на библиотека в някое селце.

Коментирай

kor

преди 8 години

Къде отиваме с тази чантичка и по ботушки? Ще четем?

Коментирай

силистра

преди 8 години

Много е стилна-няма що,особено като се напие и почне да се съблича.Елате питайте в Силистра колко народ се възползва от нейния стил.Той така я набара и Гущеров и понеже жена му го беше отсвирила и той налапа куката шарана му с шаран.

Коментирай

камериерка

преди 8 години

Интериорът ,който виждате е от хотела в Силистра.Ние от Силистра я помним преди като беше гладна какъв стил имаше,то с пари всеки може.Явно ботушите са на мода във фамилия Гущерови ,защото помня Гущеров с какви чизми беше ,като експонат от филмчето "Котаракът с чизми".

Коментирай

Moni

преди 8 години

''Toi taka ia nabara'' ili, mai PO-TOCHNO ''Tia taka go nabara''.-..Ne e po-dolu ot zlatotarsachkata Mara- i dvete davat i dushite si za pari...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.