Уау! Засукана мацка лудна по Калин Терзийски! Писателят се хвали с харем от фенки (СНИМКИ)

2113
25 Ноември 2016, 12:11


Дори подпийнал и неадекватен писателят Калин Терзийски е магнит за жените, видHotArena.

Луда по него е 25-годишна даскалица. Сексапилната девойка на име Невена, която работи като учителка в детски център се обясни на Кайо в социалната мрежа.

„Аз обичам Калин Терзийски и го изкрещявам сега!!!“ – изригна момичето си в личния профил на писателя. Невена, която се изявява и като танцьорка е завършила театрален колеж, е една от най-заклетите почитателки на Калин. Няма ден, в който момичето да не споделя публично колко обича Калин. "Познавам душата му, затова го обичам!“, отсича красавицата на нападките от приятелите й, копито недолюбват Терзийзки.

Писателят неведнъж се е хвалил, че има цял отбор засукани мадами, които го преследват. Това е една от причините страстният любител на спиртните напитки да се раздели с жена си Ивана, а след това и с актрисата Елен Колева. "Любя и Ивана и Елен, и още 4-5 жени“, без свят призна Кайо в пияно състояние. Проблемите му с алкохола явно никак не му пречат да е заклет женкар, пише „България днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
Преди 1 година
0
Сигурно съм много прост, че досега да не съм прочел нищо от тоя велик писател??? Чудя си се аз кой аджеба е тоя, дето гледам на снимките и на човек не ми прилича, ама ...знам ли? Може би не чета на правилните места...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени