Ученичка или плеймейтка? Гери-Никол показа яката дупара на Свети Валентин! Заедно с дрехите свали и задръжките (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/uchenichka-ili-pleimeitka-geri-nikol-pokaza-iakata-dupara-na-sveti-valentin-zaedno-s-drehite-svali-i-zadrajkite HotArena.net
Ученичка или плеймейтка? Гери-Никол показа яката дупара на Свети Валентин! Заедно с дрехите свали и задръжките (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

R&B певица на годината Гери-Никол обича да разлайва кучетата в мрежата и вчера отново го направи, демонстрирайки ултра дръзкото си поведение без задръжки, видя HotArena.

 

 

Тя честити Деня на влюбените на феновете си, като се пусна по два вида еротично бельо, съчетани с дълги ботуши, досущ като садо-мазо фея от някой филм за възрастни. Все още има такива критици, които недоумяват как в интервютата си младата изпълнителка твърди, че е скромно и все още „неопетнено“ момиче, при положение, че в публичното пространство показва единствено, че няма никакви задръжки.

 

 

Поведението на Гери-Никол, което се затвърди и вчера, било не на скромна ученичка, която си стои само вкъщи и заляга над уроците, а на обиграна плеймейтка, която е вряла и кипяла в ... секса.

 

 

Въпреки критичните коментари и анализи, на хората, които я недолюбват, голяма част от потребителите във Фейсбук се изкефиха на новите й фотоси. Снимките събраха над от 3 000 до 5 000 и нагоре лайка и то за кратко време.

 

 

Гери показа и какъв е подаръкът й по случай Свети Валентин – огромен плюшен мечок. Тя не издаде от кого е, но по последни данни едва ли е от гаджето й, тъй като тя няма такова.

12 Коментара

Красимира

преди 7 години

добре че съществува фотошопа.

Коментирай

Venci

преди 7 години

"хот арена", я си сменете името на "whore арена"...

Коментирай

Светлин

преди 7 години

На 18, а вече цялата в корекции..ако не знаех коя е щях да я объркам за някоя по*но звезда.

Коментирай

Зоя

преди 7 години

Много гнусна персона...Няма как с тези къси крака и с този отромен задник да мине за красива.Това,което най-много отблъсква е огромното самочувствие,което демонстрира,защото един човек с качества и харизма не се самоизтъква.

Коментирай

Svetla

преди 7 години

Като гледам накъде и с каква бързина е тръгнала, ясно е къде и като каква ще свърши. Всички знаем, че сексът продава, но какво взима от човека...!?! Колко е жалка, горката - толкова малка, а вече програмирана с промит мозък. Като Майли Сайръс.

Коментирай

Лили

преди 7 години

Ей много злоба, много нещо, била малка , не знам каква била, ами момичето е избрала пътя да е в развлекателният бизнес, е там мили възмутени дами и господа секса продава и това се търси, нали вас забавлява и вие тресете дупарите по дискотеките на нейните песни, ако видите 17 годишна пианистка която обикаля 10 града за 9 дена и прави по 100 концерта облечена с черна блуза и бяла якичка ще е ок. и дори коментар няма да има - всеки си избира пътя, родителите контролират доколкото могат да 18 г. - така че айде малко по - полека с квалификациите.

Коментирай

Geri

преди 7 години

Gospojo lili ne vi pojelavam vashite deca da slushat i podrajavat na tovva momiche, koeto vie narichate artis v shoubiznesa. Ne cvsichki izvestni lichnosti se sablichatt po belio, gledat da se prodadat chrez seks i t.n. Nqma niahto dostoino i xvalebno v tova da si na 18 da se pokazvash po tolkova provokativen i kurvenski nachin, mislq che e mn po redno da si obleche riskata i chernata bluzka i da se snima dokato pravi neshto smisleno i normalno za neinite godini, a ne da pee za dupari i da varti mineti... ne e zloba, vapros na vazpitaniq e !!!

Коментирай

Лили

преди 7 години

Моите деца Гери слушат и се забавляват на купони с нейните песни, но за мое щастие съм успяла да ги възпитам да не подражават на певиците, а само да се забавляват на шоуто което предлагат. Не изключвайте възможността достойни хора да се забавляват на шоуто което предлагат еднодневки - песни и певици. Нали не смятате, че лекари, учители, писатели, инженери, журналисти, търговци, рекламисти и др. с достойни професии се забавляват на класическа музика и естрада. Това да разпуснеш вечер след работа на чашка вино или друго танцувайки в дискатека на хитовете на Гери-то, не е подражание на нея. На подобни момичета не им е мястото в училище, какво да правят там, да гледат преподавателя с изпразнен поглед само за присъствие. Време е да приемем че хората са различни и един иска да е певец, да прави впечатление по всякакъв начин, а друг мечтае да е микробиолог и ходи на училище внимава с интерес в час по химия и биология. Така е било винаги, така е и сега и вероятно ще бъде. Титулуваните ни артисти в миналото и сегашно време, надали и те са посещавали училище редовно и са били перфектни ученици, може би само по музика и там изскуството което ги интересува. Пример Лили Иванова, когато пробива като млада се появява с нетипични дрехи - оплювана навремето, но в последствие велик изпълнител. Примери много - извън нашата страна - Мадона, Мик Джагър и мн. други. Който ще става певец ще и подражава, който ще става друго - ще разпуска на нейните песни прилично облечен - въпрос на възпитане.

Коментирай

Това Лили дали е ходило на училище?

преди 7 години

Пита се в задачата,това Лили посещавало ли е учебни занятия?По начина му на писане едва ли,по интелекта му...също!И,как само се е загеижило за Герка,хихихи!Дали,не е някоя нейна дружка или пък може би нейна роднина...Лилко,пиле,пийни си хапченцата и се успокой малко!

Коментирай

По долу няма накъде

преди 7 години

!

Коментирай

до Лили

преди 7 години

Твоите деца,щом слушат Гери Никол,значи и възпитанието й им толкова!Вместо да дремеш по сайтиве и да пишеш глупости и да защитаваш пропаднали певачки...вземи се погрижи за възпитанието на децата ти,че аман от ненормални, дрогирани и пропаднали тийнчета,сред,които живеят и нашите деца!!!!

Коментирай

до Лили

преди 7 години

Между впрочем,ти верно не си добре!Кой,нормален,интелигентен човек ще. ..цитирам"тресе дупарите" на места,които няма чодобни персони,бе жена????Айде,малкооо по интелигентно разсъждавай,ако не можеш...ами явно си от контингента на въпросната дупара!!!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.