Учителка разделила Анастасия и приятеля й, докато певицата била бременна (Шокиращи Разкрития)

https://hotarena.net/skandali/uchitelka-razdelila-anastasiia-i-priiatelia-i-dokato-pevicata-bila-bremenna HotArena.net
Учителка разделила Анастасия и приятеля й, докато певицата била бременна (Шокиращи Разкрития)
Анастасия живеела на семейни начела при предишния си приятел от Бояна и ходела на участия за малко пари, тъй като искала да се отърве от мизерния си живот с боянеца, който я зарязал бременна заради друга жена.


Като крехка софиянка, блондинката не била никак меркантилна и дори издържала приятеля си.


Друга жена на име Цветомира обаче разделила Анастасия с гаджето й, чакайки удобен момент, докато тя обикаля страната по участия. 


Учителката по психология на име Цветомира се намъкнала в къщата на Анастасия и взела под носа й боянеца.


Анастасия била потресена, че докато ходи по участия, момчето от Бояна й изневерило с друга и така тя дори не успяла да му каже щастливата новина, че очаква бебе от него, за да не го раздели с новата му тръпка. 


В крайна сметка Анастасия успява да се уреди в лукс, след като е блокирана по всички възможни начини от самата Цветомира която съсипва връзката й, но за щастие Анастасия не е особено злонамерена да се връща при мъж, който я заменя при първия удобен момент.


На снимката си личи, че бившият й Данчо е намерил любовта на живота, а Анастасия е била бременна и е направила аборт, разкривайки това на приятелки. 


След връзката си с Анастасия, Йордан Кръстин се завърнал към селския живот, доста се състарил и единствения му спомен от нея му останало куче, което тя му подарила докато били заедно.

2 Коментара

аз

преди 7 години

хахахаха турски сериал, нали имаше дете тази дето било в чужбина отглеждано от баща му чужденец ? колко деца и колко аборта има тая селска кифла по несвързана статия не бях чела , честно не знам кой я е писал ама да вземе да я препише по грамотно и да свърже малко нещата в по смислен текст

Коментирай

ива

преди 7 години

че тя даже е туркиня...и е пълно ку-ку :D

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.