Учителката на Кристина: Мило дете, откъде толкова добрина у теб?

2992
01 Юни 2012, 11:10


 

Победителката във втория сезон на „България търси талант“ Кристина Арабаджиева трогна цялата нация. И то не само с таланта си, но и с благородното си решение да дари част от наградата за лечението на музикалната си педагожка Росица Пейчева, пише „Всеки ден“.

 

 

Учителката от години страда от луксация на колянната става, като с времето проблемът се задълбочава. Специалистите я съветват да смени ставата, но интервенцията е доста скъпа. За операцията в Германия Пейчева трябва да плати около 14 хиляди евро. Сума, която любимата й ученичка без колебание е готова да й даде.

 

 

„Каза ми минути преди гостуването ни в „Тази сутрин” по Би Ти Ви, което беше онзи ден.“, разказва със сълзи в очите народната певица, за щедрия жест на Криси. „Разплаках се от вълнение – това дете е ангелче. Прегърнах я и я попитах: Мило дете, откъде толкова добрина у теб?”, споделя още Пейчева.

 

Народната изпълнителка признава, че умишлено крие за проблема с коляното си от години. Единствено най-близките й приятели знаят за него.

 

 

Гордата учителка споделя, че е изключително щастлива от успеха на малката Криси, но и ужасно притеснена от предстоящата операция. Признава, че е много се страхува от интервенцията и се чуди дали да се оперира в Германия или у нас.

 

Самата Росица Пейчева е сред най-известните и уважавани имена в бранша. Певицата се занимава с музика още от дете и печели редица награди на музикални конкурси. През 1991 година става солистка на Виевската фолк група, а през 2007 година печели наградата на „Планета фолк”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Eli
преди 6 години
0
bravo,bravo!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Катс
преди 6 години
0
Учителката и я е научила да пее така и малката и се отблагодарява, защото без нея е нямало да спечели, колко прекрасно!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени