Удар! Мими Иванова е неутешима, погреба сестра си

1857
23 Януари 2017, 14:32


Мими Иванова посрещна най-тъжната Коледа в живота си. Няколко дни преди светлия празник почина сестра й Иванка, научиHotArena. С погребението на кака си легендарната певица буквално осиротя, тъй като през 2011 г. навръх Великден си отиде и другата й по-голяма сестра.

Починалата преди Коледа Иванка бе най-голямата – с 12 години по-възрастна от естрадната певица, и прекара последните години от живота си в родния Хисар.

„Отидохме с Развигор до Хисар веднага след като научихме, че положението й не е добре. Изчака ме, за да се видим за последно, и затвори очи“, споделя изпълнителката на „15 лалета“. Музикалното семейство решило да прекара празниците с роднините, само че каката сякаш само чакала да види Мими и си отишла от този свят в съня си.

Иванова споделя, че е била изключително привързана към кака си Иванка, тъй като заради разликата в годините им тя й била направо като майка, пише "Таблоид".

Тя и Иванка били много близки и поради друга причина. След като синът на кака й починал, Иванка и съпругът й признали за свое дете дъщерята на Мими – Ина. Хлапето израснало в Хисар и дори викало на Иванка „мама“, а родната си майка наричало просто „Мими Иванова“.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени