Ударен старт на годината! Николета разкри как успява винаги да е във форма! Вижте тайната й - енергийната напитка номер 1 в България

https://hotarena.net/laifstail/udaren-start-na-godinata-nikoleta-razkri-kak-uspiava-vinagi-da-e-vav-forma-vijte-tainata-i-energiinata-napitka-nomer-1-v-balgariia HotArena.net
Ударен старт на годината! Николета разкри как успява винаги да е във форма! Вижте тайната й - енергийната напитка номер 1 в България

Световните тенденции сочат, че употребата на енергийни напитки се е увеличила. Именно затова се налага на различните марки на пазара да предлагат все по-качествени, иновативни и възможно най-безвредни безалкохолни напитки от този вид, научи HotArena.

 

 

Изхождайки от това е създадена енергийната напитка от ново поколение - TAFF, чийто производител е „Нова Трейд“. Продуктът е част от каталога на компанията, наред с изворна вода „Бачково“ и Derby Cola.

 

 

Както вече ви съобщихме, Николета Лозанова ще бъде лице на „Нова Трейд“, което ще представи всеки отделен артикул. Стана ясно, че това ще се случи върху отделните листи с месеците от новата 2017-та година на луксозен фирмен календар.  Екипът на компанията, както и този на телевизионната водеща реализираха съвместно една от най-провокативните фотосесии на родната красавица. Ударните дози сексапил от Ни Ло ще се увеличават и преливат на всяка една от страниците (припомете си горещите кадри ТУК).

 

 

Отговорите на въпросите защо Николета избра TAFF и защо може да последвате примера й са достатъчно красноречиви. Енергийната напитка е подходяща за такива, които водят натоварен с ангажименти живот и които често надхвърлят границите на своята енергия. Ползите се изявяват в няколко направления – активира мозъчната дейност – засилва концентрацията, стимулира нервната система и премахва стреса; подпомага и физическата активност – подобрява реакциите на тялото по време на интензивни упражнения и не позволява състоянието му да достигне до изтощение. Допринся за доброто настроение и перфектния ви тонус.

 

 

Друг плюс на TAFF е, че освежава от глава до пети много по-бързо от кафето или чая, при това - за много по-дълъг период от време през деня. Казано накратко – напитката е подходящ техен заместител.

 

 

А кое нагледно показва резултатите,  които по-горе ви описахме? Върнете се отново на фотосите на Николета Лозанова и отречете, че на тях, благодарение на TAFF, тя се намира в страхотна топ форма, изпълнена с живот, настроение и кипи от енергия!

11 Коментара

Бляк

преди 7 години

Чнг! Дано по-малко я виждаме тази оФца през новата година. Аман! Направо уплаха получих вече - през ден таз ми зее и се пули като шаран на сухо...

Коментирай

da be!

преди 7 години

Aman ot plateni statii! Energiina napitka nomer 1 na Bulgaria e RED BULL! No te, razbira se, si go znaqt i ne e nujdno da plashtat na NIkoleta da gi reklamira. Tozi bokluk TAFF ne znam nqkoi da go pie

Коментирай

ЧНГ

преди 7 години

ПАК ГЛУПОСТИТЕ ВИ.Дано през новата година ви уволнят най-сетне и назначат начетени журналисти.Аман от платените ви статии.Дано ви махнат некъдърници!!!!

Коментирай

г

преди 7 години

Кой луд ще си вземе този календар да гледа втръсналата до безкрайност глупава муцуна на тази.Може би някакви тираджий.Тъпия кравешки поглед отворената уста и анатомията дето само се показва като най-голямата ценност с която разполага тази маймуна.

Коментирай

С фотошоп се подържа във форма

преди 7 години

ФОТОШОП И ПЛАТЕНИ ПОДЛОГИ ОТ ХОТАРЕНА-ТОВА Е ТАЙНАТА НА ПАРЦАЛ

Коментирай

Бети

преди 7 години

Само вашия сайт остана безмълвен от публикуваната снимка в друг сайт снимка на вашата любимка с малката перука на някакво летище .. Ако наистина е тя де , че на мен продължава да не ми се вярва , че тоя глупак е толкова изпростял !!!!

Коментирай

Митко

преди 7 години

Злобни хейтъри не мжете да се поберете в кожата си че тя е красива преуспяла секс икона хейтъри плюйте я тя е кралица и не забравяйте че това което е тя е благодарение на вас защото вие и вдигате рейтинга двойно повече

Коментирай

смени си дилъра

преди 7 години

Кое и е хубавото? Фотошопа ли? Ти виждало ли си я в действителност бе, простако? Такива само като теб могат да се захласват по нея и тийнейджърки бленуващи за нейната слава и живот. То па един живот? Като кучка от пес на пес. Ни образование, ни култура, ни възпитание, ни професия. Каква е? Коя е? Самопровъзгласил се селфи модел на порно ( голи снимки) и ФОТОШОООП до неузнаваемост. Красива била!!! Я, слез на земята и я виж в действителност каква пародия на жена е. Тъпаци!

Коментирай

точно

преди 7 години

ТОЧНО!

Коментирай

Алоооо

преди 7 години

ПЕРУКАНЕ, перукане! Сръбкинята Биляна Дол е заченала и чака някой да бабва дедето и от Ваери Божинов. ха ха ха. Та, дочухме ,че имаш голям опит в тази насока да тешиш жените и децата му. Вечният баща и съпруг по заместване. Тъпак! Чеп за зеле не става от теб и затова хващаш жени които са в устата на жълтата преса да не те забравят , както и пачаврата с която те свързват сега. Голяма работа си колкото две малки. То се иска много акъл да се хванеш с една пропаднала проститутка, дето бягат мъжете от нея , като дявол от тамян, знаейки какви са и задкулистните поводи и намерения. Ако имаш излишни парици да ти ги потроши за известно време и ако може да зачене и от теб още един мезонет и кола и си оправя живота. Теб Перукане и кучка няма да те препикае след тази Куха, тъпа тиква- Свиркулета. Голямтомти самочувствие чааак до Николета стигна. ха ха ха ГАЛОШ! Те, краставите говеда през 10 планини се надушват.

Коментирай

Meli

преди 7 години

Айде по- полека като наричаш някого "секс икона" , пък после "кралица", .те кралиците и иконите не са я докарали до реклама на води с химикали вътре, да ти стимулират мозъчната дейност! За да имаш мозъчна дейност, първо трябва мозък! Сигурно си доста млад, и не се ориентираш във фалшивите жени и продукти от рекламите им.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.