Удари дъното! Христо Сираков сам и фалирал (Защо кръчмата му хлопна кепенците?)

3169
17 Октомври 2016, 09:50


Христо Сираков е изпаднал в дълбока дупка в последно време, научи HotArena.


Бизнесменът, който май никой не знае с какво се занимава, освен да сваля манекенки, преживя удар по единственото си начинание, което е на светло. Преди около година Ицо отвори свой ресторант в София, но сега бе принуден да му сложи табелката "Затворено". Броени месеци след пищното откриване, което, съвсем очаквано, бе удостоено с вниманието на куп манекенки, миски и обикновени красавици, помещението вече е опразнено и изглежда запустяло.


Не е ясно точно каква е причината, довела до затварянето, но мнозина я виждат с думите на Сираков, който не веднъж се изфука, че всичко в заведението е по негов дизайн и замисъл. Той многократно преправял, пребоядисвал и преподреждал интериора, докато "нищо не дразнело окото му". Явно обаче мнението на гостите, посетили заведението, се различава от това на собственика.


Ицо Стоте Манекенки се раздели с ресторантьорския си бизнес, който никак не е толкова лесен, колкото изглежда. Има обаче едно друго нещо, с което иска да се раздели, но не може и това е прякорът му. Сираков се обиждал, защото стотната бройка я е ударил още в студентските си години, а сега ще е по-точно да го наричат Ицо Хилядата манкенки.


Каквато и бройка да има зад гърба си, в последно време личният живот на Христо е забуксувал. Той от доста време не се е похвалил с ново завоевание, а не е и хващан да интимничи с някоя засукана девойка. А както знаем, не е в негов стил да крие подобни неща. Това води до извода, че неуспехите в бизнеса водят след себе си и отлив на желаещите да скочат в леглото му девойки, пише "България днес".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хм
Преди 1 година
0
Стига с тоя противен дядка. Много важно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени