Уди Алън свалял Пенелопе Крус

4164
31 Май 2011, 12:06


Режисьорът Уди Алън има усет към красивите жени. Поредната му изгора е шеметната испанка  Пенелопе Крус, на която талантът подарил свои очила.

 

Прочутият режисьор толкова се забавлявал, докато работил с испанската красавица във филма "Вики, Кристина, Барселона" през 2008 г., че нямало как да скрие тръпките към нея. Затова решил да й засвидетелства своята симпатия като и дал нещо, което да й напомня за него.

"Той ми даде чифт свои очила, единствените му резервни. Но аз не мога да ги нося.

Веднъж си ги сложих и за малко да катастрофирам с колата си. Те са музеен експонат.

Харесва ми да работя с Уди ", сподели наскоро Крус.

 

Във "Вики, Кристина, Барселона" Пенелопе трябваше да целуне Скарлет Йохансон и макар двете актриси да се чувствали напълно комфортно, докато снимали сцената, те нарочно се опитали да смутят режисьора.

 

"Ние със Скарлет бяхме ОК. Разбирахме се толкова добре, тя е много сладка. Но Уди? Той знаеше, че трябва да се целунем и не се притесняваше особено, но ние искахме да му скроим номер. Сигурна съм, че беше по-нервен от нас самите”, разказва спомените си съпругата на Хавиер Бердем.

 

 

„Попитах го: "Уди, как ще снимаш целувката? Един кадър ли искаш или от определени ъгли или близък кадър на устните?" Той просто погледна луничката на ръката си, като смени темата на разговора. Отговори ми: "Разтревожен съм от силното испанско слънце, трябва да отида на дерматолог. Незабавно". Така че ни остави сами на снимачната площадка”, обяснява Пенелопе

 

По-късно обаче професионализмът надделял и режисьорът се върнал, за да наглежда работата на екипа.

„Нямаше му нищо, той просто беше много смутен. Но в крайна сметка се върна за целувката", разказа още звездата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени