Удивителна прилика! Деси Тенекеджиева напълно замяза на Бой Джордж

2041
08 Март 2015, 15:00


Пеещата актриса Деси Тенекеджиева съвсем е заприличала визуално на британската икона Бой Джордж, видя HotArena!

 

Един от най-емблематичните артисти в световния шоубизнес, роден с името Джордж О’Дауд и ексцентричната Деси изглеждат като брат и сестра, пише „Уикенд“.

 

Погледнати и в профил, и в анфас, актрисата и култовият персонаж Бой Джордж, изглеждат като клонинги. Никой от родните журналисти обаче все още не се е престрашил да попита Тенекеджиева какво мисли за приликата си с ексцентричния диджей от страх да не си навлече гнева й.

 

Освен визуални, двамата изпълнители имат и други сходства. Те нашумяват през 90-те години, музикални са и имат бунтарски характер. И Деси, и Бой Джордж обичат да експериментират, интересуват се от мистика, обичат шапките и имат сходен стил на обличане.

 

Вироглавата актриса и нестандартният диджей дори се гримират еднакво, предпочитайки тежката черна очна линия. Също като Бой Джордж, и Тенекеджиева обича да пее на английски. За разлика от световноизвестния изпълнител, който може да се похвали с над 100 млн. продадени сингъла, кариерата на Деси напоследък цикли на едно място.

 

Житието-битието на родната и световноизвестната звезда са кардинално различни. Варненката Деси, който по майчина линия е от еврейски произход, се омъжва рано за прочутия театрален режисьор Стоян Камбарев. Едва на 26 години остава вдовица. От любовта им остава синът с библейското име Йосиф.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ДА БЕ ДА
преди 3 месеца
0
ТОВА ДЕСИ ДА СИ ИЗПРАВИ ДЪЛГИЯ ЕВРЕЙСКИ НОС
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени