Удивително! Миро Каризмата свали 10 килограма за 10 дни, вижте как

1715
03 Юли 2016, 12:07


Поп певецът Мирослав Костадинов е неузнаваем. Изпълнителят е свалил близо 10 килограма с глад и е подобрил цялостното си здраве. Миро го направил с диетата на Лидия Ковачева, с която се целят десетки болести, вида HotArena.

„Исках да го направя за 10 дни, но 5 дни пълен глад само на вода и по малко чай. Не се пие кафе, не се приема захар и мед. След това 5 дни на плодове, а после се захранваш. Олекотяваш се. Не усещаш глад, а само енергия и желание за живот. И когато минеш покрай огледалото, виждаш как тези и онези тлъстини ги няма”, разказва за режима си певецът.

Самият той го направил от суета. Усетил се прекалено напълнял след зимните месеци и много угаждане. Не му харесало, че в този вид трябва да излиза на сцената и да забавлява хората, пише "Уикенд".

На гладолечебната си диета той се подложил без никаква предварителна подготовка. Дори се изненадал колко леко понесъл всичко. Изпитвал слабост само в началото, но след това дошъл прилив на енергия. 

За да му е по-леко, съобразил режима и с лунните фази. Според някои вярвания, когато лунният сърп намалява, подпомага изчистването на тялото от токсините и задържаната вода. Самият Миро също се убедил в това.

Най-любимият му момент в режима бил, когато започнал да похапва плодове. Хапвал ги направо от клоните на дърветата в градината на къщата си. Така хем било сладко, хем екологично.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени