„Уикенд“ разкри: Миска, щерка на олигарх, беснее в Доминикана (Подробности за супер скандалната история)

3154
21 Януари 2016, 14:42


Родна миска, щерка на мастит олигарх, беснее в Доминикана и показва мурафетите си.

 

Става дума за небезизвестната Мисис България 2005 Десислава Гръблева, която заедно със семейството си разиграла истински екшън, научи HotArena.

 

Читател на „Уикенд“ станал неволен свидетел на пикантната история, в която участвала цялата фамилия на Гръблева – бащата-олигарх, строителен бос и собственик на N-броя хотели Красимир Антонов, който държи 80% от „Балканстрой” ООД, съпругата му, мъжът на миската Иван Гръблев и три от четирите им деца.

 

Баровците събирали тен в известния курорт на островната държава Пунта Кана. Драмите им бяха уловени още на летището, откъдето трябвало да хванат самолета за Франкфурт, а оттам за замръзнала София.

 

Първо, за всеобща почуда, Деси Гръблева и сие решили да се преоблекат на аеропорта. Незнайно защо смяната на дрескода не е станала в хотела час по-рано, затова балканските чорбаджии предприели ударна промяна в имиджа веднага след паспортния контрол в Доминикана.

 

Така пестеливата оранжева рокля на Мисис 2005 била подменена от практични джинси, доста по-удобни за дългия полет от острова, разположен между Северна и Южна Америка, до Европа. Проблемът с откриването на спасителните панталони в един от 10-те куфара бил преодолян за някакви си десетина минути ровене.

 

Конфузът продължил с метеорологичен акцент. Понеже Доминикана изпратила гостите си с проливен дъжд, мама Деси се разфучала на децата, че са с мокри якета, затова заплашила, че ще ги просне да съхнат по седалките самолета до Германия. Очевидецът на разпрата обясни, че малчуганите били готини хлапета и стоически изтърпели нервната криза на майка си.

 

По-късно, вече в аероплана, Деси вдигнала луд скандал на стюардесите, че натрапници им заели местата, което се оказало много шум за нищо. Мълчаливи свидетели на сценката станали бащата и майката на Деси Гръблева.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
meri
преди 2 години
0
pysta var6ina, kokoshki takiva.....pravite se na interesni....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени