Уитни Хюстън пак посегна към дрогата

5186
10 Май 2011, 10:50


Проблемите с кокаина и алкохола не са новост за суперзвездата Уитни Хюстън. Макар да се опита да заблуди феновете си, че вече е за пример, клюкарският сайт TMZ я разобличи, че пак е тръгнала по пътя на дрогата.

 

Преди няколко дни TMZ съобщи, че Хюстън участва в програма за рехабилитация. Певицата не била приета в клиника, но редовно посещавала лечебното заведение за консултации и експертни съвети от лекарите.

 

Първоначално представители на изпълнителката се опитаха да замажат очите на публиката, като обявиха, че Уитни наистина ходи в клиника за лечение, но не заради лични проблеми, а за да се подготви по-добре за нова роля в киното.

 

Каква ще да е тази роля, обаче която толкова много да пасва на характера й...

 

Истината излезе наяве много скоро. Въпреки че не се знае какви точно са проблемите на Хюстън, хора от нейния екип потвърдиха, че тя има проблем с дрогата и чашката. Затова посещавала център за рехабилитация на всеки няколко дни с надежда там да й помогнат.

 

И преди певицата е признавала за проблемите си, но сякаш беше оставила неволите в миналото. В момента Уитни участвала в продължителна терапия, която имала за цел да я вкара в правия път веднъж завинаги.

 

Ако се съди по желанието й обаче, това да остане скрито и сами можем да се досетим колко певицата вярва в успеха си...
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени